Στην Ελλάδα το Rent a Ride από την BMW Motorrad

Στην Ελλάδα το Rent a Ride από την BMW Motorrad
Η BMW Motorrad φέρνει στην Ελλάδα την premium υπηρεσία ενοικίασης μοτοσικλετών Rent a Ride.

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων μοτοσικλετών αποτελεί πλέον πραγματικότητα και όλοι έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε σε αυτό το δεδομένο. Η BMW Motorrad Hellas παρόλα αυτά έχει να προσφέρει μια ιδιαίτερη λύση με ένα νέο premium πρόγραμμα ενοικίασης μοτοσικλετών που ονομάζεται Rent a Ride.

Η υπηρεσία Rent a Ride αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες πλατφόρμες ενοικίασης μοτοσικλετών, με περισσότερους από 200 αντιπροσώπους σε 18 αγορές και έναν όγκο περίπου 800 μοτοσικλετών προς ενοικίαση σε όλες τις χώρες του κόσμου. Παγκοσμίως, η υπηρεσία βρίσκεται σε λειτουργία για τρία χρόνια και εκτός από την Ευρώπη, έχει παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ταϊλάνδη, ενώ θα επεκτείνεται συνεχώς και σε περισσότερες περιοχές.

BMW

Εκείνοι λοιπόν που θέλουν άμεσα μια μοτοσικλέτα για ένα ταξίδι, μια βόλτα ή ακόμα και για την καθημερινή τους μετακίνηση, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τα απλά βήματα στην ιστοσελίδα της Rent a Ride. Από τον υπολογιστή ή το smartphone ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την κράτηση στο αγαπημένο του μοντέλο BMW και να το παραλάβει από τον Επίσημο Έμπορο που θα επιλέξει. Μάλιστα, η BMW δίνει τη δυνατότητα επιλογής εξοπλισμού και αξεσουάρ της μοτοσικλέτας για να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένη η εμπειρία του αναβάτη.

Η νέα υπηρεσία Rent a Ride είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε δύο αντιπροσώπους της BMW Motorrad στην χώρα μας, στην BMW Motorrad Βαγιανέλης και BMW Motorrad Παπανικολάου. Απώτερος σκοπός στο μέλλον είναι η υπηρεσία να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

BMW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!