Καινούρια σειρά αστικού εξοπλισμού από την BMW Motorrad

Κώστας Παστρίμας
Καινούρια σειρά αστικού εξοπλισμού από την BMW Motorrad
Η BMW Motorrad παρουσίασε μια νέα σειρά ποιοτικών αξεσουάρ αναβάτη για τις αστικές μετακινήσεις.

Η BMW Motorrad, εκτός από τις ποιοτικές και σύγχρονες μοτοσικλέτες της φροντίζει πάντα να προσφέρει στον αναβάτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης. Για αυτό άλλωστε ο εργοστασιακός εξοπλισμός και αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα που προσφέρει κάθε χρόνο είναι από τα κορυφαία στοιχεία που κάνουν τα μοντέλα από τη Γερμανία να ξεχωρίζουν.

Εκτός από τα ταξιδιωτικά πακέτα αξεσουάρ που ανέκαθεν έκαναν την BMW Motorrad μοναδική, η εταιρεία προσφέρει πλέον και ένα δυνατό πακέτο αξεσουάρ για αστικές μετακινήσεις. Η Urban Collection της BMW Motorrad περιλαμβάνει μία νέα σειρά από tang bags, ένα σακίδιο πλάτης, πλαϊνές και πίσω βαλίτσες, και έρχεται για να συμπληρώσει την υπάρχουσα Black Collection. Προϊόντα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και εύκολα στη συντήρηση υλικά (εξωτερικό υλικό 100% PA και επίστρωση TPU, επένδυση 100% PES), συνδυάζουν υψηλή αντοχή, λειτουργικότητα και μοντέρνο design.

BMW

Στην γκάμα των αξεσουάρ συναντάμε τσάντες ρεζερβουάρ (Tank Bags) σε δύο μεγέθη. Το GS έχει χωρητικότητα 11-16 λίτρα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσικλέτες με έντονα κεκλιμένα ρεζερβουάρ. Το μικρότερο σε μέγεθος Tank Bag έχει χωρητικότητα 5 λίτρα και απευθύνεται σε αναβάτες με μικρές απαιτήσεις χώρου. Οι τσάντες διαθέτουν ειδικό αντιολισθητικό υλικό στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ ειδικές δαγκάνες στο εμπρός και πίσω τμήμα διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό. Ιμάντες μπορούν επίσης να προσδεθούν στη σχάρα ή στη σέλα του συνεπιβάτη. Φυσικά τα Tank Bags είναι αδιάβροχα με διπλά φερμουάρ, ενώ διαθέτουν τρύπα για να περνάει το καλώδιο φόρτισης του smartphone.

BMW

Για τον αναβάτη, η BMW Motorrad έχει σχεδιάσει ένα πρακτικό σακίδιο πλάτης το οποίο έχει χωρητικότητα 20 λίτρα. Είναι ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές ή για τη μετάβαση στη δουλειά και διαθέτει πολλές πρακτικές λειτουργίες. Διαθέτει θήκη για laptop (έως 15 ίντσες), δύο εξωτερικές τσέπες, μία πλεχτή εσωτερική τσέπη, λαβή μεταφοράς και ρυθμιζόμενοι ιμάντες για ώμους, στήθος και μέση. Το πακέτο αξεσουάρ πόλης ολοκληρώνουν οι πλαϊνές τσάντες σε δύο μεγέθη 16 και 10 λίτρων, ενώ υπάρχουν και πίσω τσάντες επίσης σε δύο μεγέθη με αρκετά μεγάλη χωρητικότητα στα 60 λίτρα και τα 45 λίτρα. Μάλιστα, το βασικό τμήμα φέρει χρωματιστή επένδυση και μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος χάρη στο μεγάλο του άνοιγμα.

BMW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!