Opel Corsa: Tο πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά το 2023

Opel Corsa: Tο πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά το 2023

Newsroom
Opel Corsa: Tο πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά το 2023
Το Opel Corsa προσφέρεται στην Ελλάδα με εγγύηση τελικής τιμής και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 ολοκληρώθηκε με το Opel Corsa στην κορυφή των ταξινομήσεων στην ελληνική αγορά. Όπως έκανε γνωστό η Opel Ελλάς, το γερμανικό σουπερμίνι αναδείχθηκε 1ο σε πωλήσεις μοντέλο στην ελληνική αγορά ανεξαρτήτως κατηγορίας για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2023. Παράλληλα είναι και 1ο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, κατά την ίδια περίοδο.

Η σημερινή, 6η γενιά του Corsa εφοδιάζεται με πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED matrix, η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο cruise control.

Το Corsa διατίθεται με τους ιδιαίτερα αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, απόδοσης από 75 έως 130 ίππων, που συνδυάζονται με σύγχρονα χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων, αλλά και ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Επιπλέον, το μικρό της Opel διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e με αυτονομία 353 χλμ. σύμφωνα με το WLTP.

Χάρη στο Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής για όλους που προσφέρει η Opel, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel και να λάβουν μια πολύ ανταγωνιστική τιμή για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο. Το Πρόγραμμα ισχύει έως τις 30 Απριλίου και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων της Opel. Πλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, καθώς και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Opel Corsa

Photo Credits: Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!