Η Ram την... λέει σε όσους έφτιαξαν πριν από αυτήν ηλεκτρικό pick up (vid)

Η Ram την... λέει σε όσους έφτιαξαν πριν από αυτήν ηλεκτρικό pick up (vid)
«Μην είστε πειραματόζωα», είναι το μήνυμα της μάρκας προς το κοινό, με αφορμή την παρουσίαση του ηλεκτρικού Ram 1500 REV.

Μπορεί το Ram 1500 REV να μην είναι το πρώτο ηλεκτρικό pick up που παρουσιάζεται στις ΗΠΑ, όμως σύμφωνα με την αμερικάνικη μάρκα είναι το... σωστό. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει στο κοινό μέσα από το προωθητικό βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε έναν άνδρα να αγοράζει οτιδήποτε βλέπει στο διαδίκτυο, για να διαπιστώσει σύντομα ότι τα προϊόντα είναι άχρηστα. Τότε συναντά το 1500 REV, το πρώτο ηλεκτρικό pick up της Ram.

Στο τέλος του βίντεο η θυγατρική της Stellantis καλεί το κοινό να μην γίνει... πειραματόζωο, αγοράζοντας ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά pick up που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, αλλά να επιλέξει το σωστό.

Το Ram 1500 REV θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024, σε δύο εκδόσεις μπαταρίας: μεγάλη (168 kWh) και... τεράστια (229 kWh). Στη δεύτερη περίπτωση η αυτονομία φθάνει έως τα 805 χιλιόμετρα! Και οι δύο μπορούν να φορτιστούν σε ταχυφορτιστή 350 kW, κερδίζοντας αυτονομία 177 χλμ. σε μόλις 10 λεπτά. Οι ηλεκτροκινητήρες έχουν συνδυαστική ισχύ 654 ίππων και χαρίζουν στο βαρύ pick up επιτάχυνση 0-96 χλμ/ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!