Volkswagen ID.7 Το ηλεκτρικό που κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη χωρίς φόρτιση

Volkswagen ID.7 Το ηλεκτρικό που κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη χωρίς φόρτιση

Volkswagen ID.7 Το ηλεκτρικό που κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη χωρίς φόρτιση
Η Volkswagen θα αποκαλύψει στα μέσα Απριλίου την ηλεκτρική της ναυαρχίδα, ένα μεγάλο sedan 5 μέτρων.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για την παρουσίαση του νέου μοντέλου της οικογένειας Volkswagen ID. To ID.7 θα αποκαλυφθεί στις 17 Απριλίου και θα αρχίσει να πωλείται εντός του έτους. Βασίζεται μεν στην πλατφόρμα ΜΕΒ – όπως τα υπόλοιπα μοντέλα ID. - όμως προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ και υψηλότερη ταχύτητα φόρτισης.

H Volkswagen παρουσίασε το ηλεκτρικό με τιμή κάτω από 25.000 ευρώ

Το ID.7 έχει μήκος 5 μέτρων και μεταξόνια 3 μέτρων, κάτι που μεταφράζεται σε αχανείς χώρους για τους επιβάτες. Καθώς ολοκληρώνει τις δοκιμές εξέλιξης στο Αλικάντε της Ισπανίας, η γερμανική εταιρεία μοιράστηκε ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτό. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό Volkswagen που κάνει χρήση του νέου, ισχυρότερου και αποδοτικότερου, ηλεκτροκινητήρα. Παράλληλα η μπαταρία θα μπορεί να φορτιστεί με ταχύτητες έως 200 kW, προσφέροντας επιπλέον αυτονομία μέσα σε λίγα λεπτά.

Volkswagen ID.7

Η έκδοση του ID.7 με την μεγάλη μπαταρία (άγνωστη ακόμα η χωρητικότητά της) θα μπορεί να διανύσει έως 700 χλμ. σε μεικτό κύκλο. Κάτι που σημαίνει ότι τα 500 χλμ. στον αυτοκινητόδρομο (όσο η απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη) είναι απολύτως εφικτά.

Πρεμιέρα στο ID.7 κάνει το νέο ψηφιακό ταμπλό, με μεγάλη οθόνη 15 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, head-up display επαξευμένης πραγματικότητας και νέους διακόπτες για τον κλιματισμό, στο κάτω μέρος της οθόνης.

Volkswagen ID.7

Photo Credits: Volkswagen

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!