BMW: Επετειακό CE-04 για τα 100 χρόνια της μάρκας

Κώστας Παστρίμας
BMW: Επετειακό CE-04 για τα 100 χρόνια της μάρκας
Η BMW Motorrad παρουσίασε την επετειακή έκδοση του δημοφιλούς ηλεκτρικού scooter CE-04.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η BMW Motorrad ολοένα και ανεβάζει στροφές όσο πηγαίνουμε προς την αποκορύφωση της επετείου των 100 χρόνων από την κατασκευή της πρώτης μοτοσικλέτας. Στο ξεκίνημα του 2023 η εταιρεία σχεδίασε δύο επετειακές εκδόσεις των R18 και R nineT και υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Το επόμενο βήμα λοιπόν δεν άργησε να έρθει και αφορά την ηλεκτρική «οικογένεια» της BMW. Το παράρτημα της BMW Motorrad στην Ολλανδία ανάλαβε να δημιουργήσει την επετειακή έκδοση του CE-04 η οποία κατασκευάστηκε σε ένα και μόνο αντίτυπο. Όπως και οι υπόλοιπες επετειακές R18 100 Years και R nineT 100 Years, η CE-04 είναι εμπνευσμένη από την πρώτη μοτοσικλέτα που κατασκεύασε η εταιρεία πίσω στο 1923, την R32.

BMW Motorrad

Το χρώμα που κυριαρχεί στην CE-04 100 Years Edition είναι το μαύρο το οποίο συνοδεύεται από διακριτικές λευκές ρίγες που διατρέχουν όλη την επιφάνεια του scooter. Η σέλα έχει το χαρακτηριστικό λογότυπο των 100 χρόνων της BMW Motorrad, ενώ τα σήματα στα πλευρικά του scooter είναι τα αυθεντικά, κλασικά της εταιρείας.

BMW Motorrad

Οι άνθρωποι της BMW Motorrad Ολλανδίας αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε με στόχο να τιμήσει το παρελθόν, αλλά παράλληλα να δείξει το δρόμο για τα επόμενα 100 χρόνια της μάρκας. Το ηλεκτρικό scooter θα παρουσιαστεί επίσημα στην εκδήλωση BMW Motorrad Days και έπειτα θα μεταφερθεί στο Μουσείο της εταιρείας στο Βερολίνο.

BMW Motorrad

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!