Αυτό είναι το καλύτερο concept car του 2023 (vid)

Αυτό είναι το καλύτερο concept car του 2023 (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Αυτό είναι το καλύτερο concept car του 2023 (vid)
Η Hyundai απέσπασε μία τιμητική διάκριση για το εντυπωσιακό πρωτότυπο N Vision 74.

To Hyundai N Vision 74 ψηφίστηκε ως «Novità dell’Anno 2023», δηλαδή ως «Καλύτερο Νέο Αυτοκίνητο της χρονιάς 2023», στην κατηγορία Concept car. Διάκριση που ήρθε μετά από ψηφοφορία του κοινού, στο πλαίσιο των βραβείων του ιταλικού περιοδικού Quattroruote.

Ήταν τα 24α κατά σειρά και είχαν τρεις νέες κατηγορίες: Concept car, Dream car και Lifestyle car. Για κάθε μια κατηγορία, το κοινό είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τέσσερα μοντέλα.

Hyundai N Vision 74

Το Hyundai N Vision 74 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο, απέσπασε ποσοστό 37% των συνολικών ψήφων του κοινού. Σύμφωνα με την κορεάτικη μάρκα, το εν λόγω μοντέλο «…αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του τμήματος Hyundai N για οχήματα υψηλών επιδόσεων, βιώσιμου οδηγικού ενθουσιασμού που προχωρούν πέρα από τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Είναι ένα μοναδικό όχημα με προοδευτικές τεχνολογίες που συνδυάζει την καινοτόμο υβριδική αρχιτεκτονική κυψελών καυσίμου της Hyundai με μια τολμηρή σχεδίαση, που αντιπροσωπεύει το συναρπαστικό όραμα της εταιρείας για το μέλλον».

Το Hyundai N Vision 74 είναι το πρώτο υβριδικό όχημα υδρογόνου υψηλών επιδόσεων παγκοσμίως. Δείτε το στο video που ακολουθεί...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!