Σάκκαρη: Στη Στουτγάρδη με «έπαθλο» τη δεύτερη Porsche της

Σάκκαρη: Στη Στουτγάρδη με «έπαθλο» τη δεύτερη Porsche της

Newsroom
Σάκκαρη: Στη Στουτγάρδη με «έπαθλο» τη δεύτερη Porsche της
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα διεκδικήσει στο τουρνουά Porsche Tennis Grand Prix την εκρηκτική Taycan Turbo S Sport Turismo με ισχύ 761 ίππων.

Πρέσβειρα της Porsche εδώ και πέντε χρόνια, η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει σε ενέργειες της γερμανικής σπορ μάρκας. Μάλιστα εδώ και λίγες εβδομάδες οδηγεί – ως εταιρικό αυτοκίνητο – την Taycan GTS Sport Turismo. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο επιδόσεων, με ισχύ 598 ίππων, 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, το οποίο κοστίζει στην Ελλάδα 140.900 ευρώ.

Στο προσεχές τουρνούα τένις της Porsche στη Στουτγάρδη, από τις 15 έως τις 23 Απριλίου, θα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη αλλά να... φύγει με τα κλειδιά ενός ακόμη πιο ισχυρού αυτοκινήτου. Το τρόπαιο είναι η εκρηκτική Taycan Turbo S Sport Turismo, η κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού σπορ μοντέλου, με 761 ίππους και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, που κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ!

Το έργο της Μαρίας στη Στουτγάρδη κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, καθώς θα βρει απέναντί της την αφρόκρεμα του γυναικείου τένις: Σβιόντεκ, Σαμπαλένκα, Γκαρσία, Τζαμπέρ, Ριμπάκινα κ.α.

Porsche Taycan Turbo S Sport Turismo

Photo Credits: Porsche

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!