Formula 1, Σαουδική Αραβία: Η ταχύτητα των μονοθεσίων στην Τζέντα είναι τρομακτική (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Σαουδική Αραβία: Η ταχύτητα των μονοθεσίων στην Τζέντα είναι τρομακτική (vid)
Η F1 μοιράστηκε ένα video που μαρτυρά την επικινδυνότητα του ταχύτερου σιρκουί πόλης στο καλεντάρι.

Η Formula 1 ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι και μάλιστα για τα καλά, με τον δεύτερο αγώνα της σεζόν να διεξάγεται στο παραλιακό μέτωπο της Τζέντα, στη Σαουδική Αραβία. Σε μία αγωνιστική διαδρομή που έχει εντυπωσιακή χάραξη, με 6.1 χιλιόμετρα γεμάτα προκλήσεις!

Συνολικά 27 στροφές, οι περισσότερες με τον τοίχο εφιαλτικά κοντά και με τις ταχύτητες σε αδιανόητα επίπεδα: 337 χιλιόμετρα την ώρα έγραψε το speed trap το Σάββατο στην περίπτωση του poleman Σέρχιο Πέρεζ.

Κι επειδή στην τηλεοπτική κάλυψη ίσως να μην είναι ξεκάθαρα τα επίπεδα ταχύτητας, η F1 μοιράστηκε ένα video που την αποδίδει πλήρως!

Περισσότερα πατώντας play!

Συντονιστείτε στις 18.40 με το LIVE του Gazzetta, με ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην πίστα της Σαουδικής Αραβίας. Τηλεοπτικά, μπορείτε να απολαύσετε τη μάχη στα παράλια της Ερυθράς Θάλασσας, στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Εν τω μεταξύ, τo F1 Vlog πατάει γκάζι στο Gazzetta! Η χιουμοριστική ανασκόπηση των Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1 άλλαξε πίστα, δείτε στο παρακάτω video όσα συνέβησαν στην πρώτη φετινή μάχη ως... ζέσταμα ενόψει του αγώνα της Τζέντα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!