MINI Cooper SE Cabrio: Αν θέλεις ένα από τα 999 αυτοκίνητα, τόσα θα δώσεις

MINI Cooper SE Cabrio: Αν θέλεις ένα από τα 999 αυτοκίνητα, τόσα θα δώσεις

Newsroom
MINI Cooper SE Cabrio: Αν θέλεις ένα από τα 999 αυτοκίνητα, τόσα θα δώσεις
Καθώς θα κατασκευαστεί σε μόλις 999 αντίτυπα, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό cabrio συνοδεύεται από την ανάλογη τιμή.

Το Cooper SE Cabrio αποτελεί το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ΜΙΝΙ και πρώτο ανοικτό. Αρχικά παρουσιάστηκε αποκλειστικά ως πρωτότυπο, όμως η ανταπόκριση του κοινού οδήγησε τη θυγατρική του BMW Group να το βγάλει (έστω σε περιορισμένο αριθμό) στην παραγωγή.

Μόλις 999 αυτοκίνητα της συγκεκριμένης έκδοσης θα διατεθούν παγκοσμίως, όμως όποιος θέλει - και μπορεί να το αγοράσει - έχει τη δυνατότητα να το παραγγείλει και στη χώρα μας. Η τεχνολογία του (ηλεκτρικό με ανοιγόμενη οροφή) και το γεγονός ότι θα βγει σε περιορισμένο αριθμό, επηρεάζουν την τιμή του: 62.500 ευρώ κοστίζει στην Ελλάδα.

Με τις διαστάσεις να παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με το συμβατικό MINI Cabrio, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου αποσκευών με χωρητικότητα 160 λίτρα, το περιορισμένης παραγωγής MINΙ Cooper SE Cabrio έχει μήκος 3,863 μ., μεταξόνιο 2,495 μ. και πλάτος 1,727 μ. Ο ηλεκτροκινητήρας ισχύος 184 ίππων επιταχύνει το MINI Cooper SE Cabrio από στάση στα 100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα.

Με αυτονομία 201 χιλιομέτρων σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, το ανοικτό ΜΙΝΙ μπορεί να βγει και εκτός πόλης. Μέχρι τα 30 χλμ/ώρα, η πλήρως ηλεκτροκίνητη υφασμάτινη μαλακή οροφή σε στυλ MINI Yours με το χαρακτηριστικό μοτίβο της βρετανικής σημαίας (Union Jack) μπορεί να ανοίξει, να κλείσει ή να ρυθμιστεί ως συρόμενη.

MINI Cooper SE Cabrio

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!