Formula 1, Πέρεζ: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που όλοι ήταν τόσο κοντά»

Formula 1, Πέρεζ: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που όλοι ήταν τόσο κοντά»
Έκπληκτος έμεινε ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull Racing στην F1 με τις διαφορές μεταξύ των μονοθεσίων, όμως έστειλε προειδοποίηση στον ανταγωνισμό ενόψει αγώνα.

Η νέα σεζόν της Formula 1 ξεκίνησε με τη Red Bull Racing να κάνει lockout στην πρώτη σειρά της εκκίνησης στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Μπαχρέιν. Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε μια θαυμάσια pole position, ενώ ο Σέρχιο Πέρεζ ολοκλήρωσε ένα ονειρικό 1-2 για τους «ταύρους».

Ο Μεξικανός οδηγός έμεινε για ένα δέκατο του δευτερολέπτου μακριά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και αύριο ονειρεύεται τη νίκη. Στην πρώτη του αντίδραση μετά το τέλος του Q3, o 33χρονος δήλωσε: «Ήταν πολύ κλειστή μάχη. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που όλοι ήταν τόσο κοντά στο Q1, στο Q2. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ κοντά. Πρέπει να τα δίνεις όλα για να μεγιστοποιήσεις τη θέση σου στο grid. Δεν ήμουν απόλυτα χαρούμενος με την ισορροπία. Πάντα μπορείς να βρεις το ένα δέκατο που λείπει. Είναι ιδιαίτερο το αποτέλεσμα αυτό για την ομάδα».

'

Όσο για το ρυθμό αγώνα της RB19 που περιμένει να έχει στον αυριανό αγώνα, ο Πέρεζ ανέφερε: «Προετοιμαστήκαμε περισσότερο για τον αγώνα, το μονοθέσιό μας ταιριάζει περισσότερο για συνθήκες αγώνα. Κάναμε συμβιβασμούς για τις κατατακτήριες δοκιμές. Δεν ήταν το ιδανικό για εμάς, αλλά ελπίζω να δουλέψουν αύριο και να έχουμε ένα δυνατό μονοθέσιο για το Grand Prix».

Το Grand Prix Μπαχρέιν είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή τις 17:00 ώρα Ελλάδος. Συντονιστείτε στο LIVE του gMotion by Gazzetta για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν από τις 16:30.

Δείτε την προεπισκόπηση της νέας σεζόν της Formula 1 με τους Πάνο Σεϊτανίδη και Κώστα Παστρίμα.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!