O ANT1+ ανακοίνωσε δελεαστικό πακέτο για την κάλυψη της Formula 1

Newsroom
O ANT1+ ανακοίνωσε δελεαστικό πακέτο για την κάλυψη της Formula 1
Ο Όμιλος Antenna ανακοίνωσε το κόστος της μηνιαίας συνδρομής για όσους θέλουν να μη χάνουν χιλιόμετρο δράσης από τον μαγικό κόσμο της F1.

Η εκκίνηση της νέας σεζόν του μαγικού κόσμου της Formula 1 είναι μόνο μερικά 24ωρα μακριά και το ANT1+ ανακοίνωσε ειδική προσφορά για την έναρξη της σεζόν. Σύμφωνα με αυτή, έναντι 3,33 ευρώ τον μήνα οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαμβάνουν πλούσιο περιεχόμενο!

Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου λοιπόν, τo ΑΝΤ1+ θα προβάλλει ζωντανά και χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races, που θα είναι διαθέσιμα και on demand μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους για όλη την περίοδο του πρωταθλήματος. Επιπλέον, ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ θα προβληθούν οι 63 περίοδοι ελεύθερων δοκιμών αλλά και οι 23 κατατακτήριες δοκιμές κάθε Grand Prix.

ANT1+

Διαθέσιμοι LIVE θα είναι και όλοι οι αγώνες της Formula 2 και της Formula 3, καθώς επίσης και highlights του Porsche Supercup. Παράλληλα με ειδικές εκπομπές pre και post-race με τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

Επιπλέον, οι λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα απολαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο video on demand και ιστορικούς αγώνες της Formula 1 σε ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία, καθώς και όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας που περιλαμβάνει εκατοντάδες σειρές και ταινίες, τα ΑΝΤ1+ Originals - πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, νέες ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ξένες ταινίες, σύγχρονο και κλασικό ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ.

F1 ANT1

Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας σε Smart TVs, κινητές συσκευές, tablet και υπολογιστές, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 συσκευές. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα, με την επιλογή Casting ή Airplay, να προβάλλουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας σε μεγάλες οθόνες, απευθείας από τις κινητές συσκευές τους.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερο περιεχόμενο, είναι διαθέσιμα με 3,33 ευρώ τον μήνα! Η ειδική προσφορά για την έναρξη της F1 αφορά σε 9μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 29,99€ (συμπερ. ΦΠΑ) με εφάπαξ χρέωση. Όπως ανακοινώθηκε, όσοι διαθέτουν 6μηνη συνδρομή στην υπηρεσία, θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που αφορά στα πρωταθλήματα της Formula 1, F2 και F3 εντελώς δωρεάν έως τη λήξη της συνδρομής τους. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με το μηνιαίο πρόγραμμα του ANT1+ μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο νέο 9μηνο πρόγραμμα επωφελούμενοι της νέας προνομιακής τιμής.

F1 ANT1

Στην παρουσίαση και περιγραφή των αγώνων της Formula 1, θα είναι οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης, με τον Κώστα Λεώνη να μεταφέρει όλη τη δράση από τις μικρότερες κατηγορίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!