Στην Ελλάδα η QJMotor SRT550, πόσο κοστίζει;

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα η QJMotor SRT550, πόσο κοστίζει;
Η QJMotor ξεκίνησε τη διάθεση των νέων μοντέλων της κάνοντας το... μπαμ με την SRT550.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έφερε τα πάνω κάτω στην αγορά μοτοσικλέτας όταν ανακοίνωσε στις αρχές του 2023 ότι αναλαμβάνει να φέρει στην Ελλάδα τα μοντέλα του κολοσσού QJMotor. Ήδη οι πρώτες μοτοσικλέτες έχουν προσγειωθεί στη χώρα μας και ο κόσμος των δύο τροχών αρχίζει να βλέπει από κοντά τα μοντέλα της κινεζικής μάρκας η οποία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε όλες τις κατηγορίες.

Ένα από τα μοντέλα που σίγουρα θα μας απασχολήσουν μέσα στο 2023 είναι η SRT550. Πρόκειται για ένα μεσαίο adventure μοντέλο για χρήση κυρίως στην άσφαλτο το οποίο έχει δυναμικά χαρακτηριστικά και ικανοποιητικό εξοπλισμό. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 554 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 51 Nm ροπής. Συνοδεύεται από σύστημα ψεκασμού της Bosch, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό.

QJMOTOR

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους εμπρός 320mm με 4πίστονες δαγκάνες και ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου Pirelli Angel GT.

QJMOTOR

Ο εξοπλισμός της SRT550 είναι πολύ δυνατός με Full LED φωτιστικά σώματα, μεγάλη ζελατίνα προστασίας εμπρός, στάνταρ βάσεις για βαλίτσες, κάγκελα προστασίας, χούφτες προστασίας, USB θύρα φόρτισης και LCD οθόνη 6 ιντσών. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, μπλε και μαύρο στην τιμή των 5.995 ευρώ.

QJMOTOR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!