LIVE TV: Η αποκάλυψη της Aston Martin AMR23

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η αποκάλυψη της Aston Martin AMR23
Δείτε την επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού μονοθεσίου της βρετανικής ομάδας για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

Μετά τις Haas F1, Red Bull Racing, Williams, Alfa Romeo, Scuderia AlphaTauri και McLaren, ήρθε η ώρα να δούμε και τη νέα Aston Martin, η οποία ακολουθεί το μοτίβο ονοματοδοσίας των δύο προηγούμενων ετών και φέρει το κωδικό όνομα AMR23.

Τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου που θα παίρνει ώθηση από υβριδική μηχανή της Mercedes-AMG, θα πραγματοποιηθούν στις 21.00 ώρα Ελλάδας και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της βρετανικής ομάδας, στο Σίλβερστον.

Παρόντες θα είναι οι επίσημοι οδηγοί της, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Φερνάντο Αλόνσο, και ο Λανς Στρολ. Καθώς επίσης και ο δοκιμαστής της Aston Martin, Στόφελ Φαντούρν αλλά και ο νέος πρεσβευτής της μάρκας και πρώην οδηγός της Formula 1, Πέδρο ντε λα Ρόσα.

Δείτε περισσότερα πατώντας play…

Η Aston Martin AMR23 θα ταξιδέψει στο Μπαχρέιν για τις δοκιμές εξέλιξης στις 23-25 Φεβρουαρίου, εκεί όπου στις 3-5 Μαρτίου διεξάγεται ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

Η βρετανική ομάδα ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2022 στην έβδομη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών, ισοβαθμώντας με την Alfa Romeo στους 55 πόντους.

Φωτογραφίες: Aston Martin F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!