ΛεΜπρόν: Όταν ο Σακίλ του χάρισε μία Rolls-Royce

Πάνος Σεϊτανίδης
ΛεΜπρόν: Όταν ο Σακίλ του χάρισε μία Rolls-Royce
O πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA είχε λάβει ένα εξωπραγματικό δώρο γενεθλίων από τον πρώην συμπαίκτη του.

Μπορεί ο ΛεΜπρον Τζέιμς να έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του NBA, όμως αρκετό… «χρυσό» έχει και στο γκαράζ του. Μάλιστα, αυτό περιλαμβάνει και ένα δώρο το κόστος του οποίου προκαλεί ζάλη.

Ακριβώς όπως τα επιτεύγματα του 37χρονου άσου, που έχει στο ενεργητικό του τέσσερα πρωταθλήματα στο NBA, τίτλους MVP (4 σε τελικούς κι άλλους τέσσερις για όλη τη σεζόν), πλέον και την κορυφή που κρατούσε τόσα χρόνια ο Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ ως κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία.

Αριθμοί που έχουν ξεφύγει κατά πολύ από εκείνους που πέτυχε ένας άλλος ξεχωριστός παίκτης, το όνομα του οποίου ήταν Σακίλ Ο’ Νιλ. Οι δυο τους μοιράζονταν την αγάπη για το μπάσκετ, είχαν/έχουν αμφότεροι ζηλευτούς τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά έχουν κι ένα ακόμα κοινό στοιχείο: την αγάπη τους για το αυτοκίνητο.

Rolls-Royce Phantom Coupe

Ενδεικτικό αυτής, ήταν το γεγονός πως όταν το 2010 ο ΛεΜπρον είχε τα 25α του γενέθλια, ο Σακίλ που ήταν τότε συμπαίκτης του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, του έκανε δώρο μία ταπεινή… Rolls Royce Phantom Coupe.

Rolls-Royce Phantom Coupe

Ένα υπέρ-πολυτελές μοντέλο αξίας 400 χιλιάδων δολαρίων που έπαιρνε ώθηση από V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.75lt, που πρόσφερε 453 άλογα και 720 Nm ροπής.

Rolls-Royce Phantom Coupe

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!