LIVE TV: Η παρουσίαση της Alfa Romeo F1 C43

Πάνος Σεϊτανίδης
Η ελβετική ομάδα φέρεται έτοιμη να γίνει η πρώτη που θα αποκαλύψει και το πραγματικό μονοθέσιο του 2023.

Μέχρι τώρα όσες ομάδες της Formula 1 έκαναν επίσημη παρουσίαση, κράτησαν ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους. Έδειξαν χρώματα και χορηγούς, όμως έδειξαν από ελάχιστα έως τίποτα σχετικά με τα πραγματικά «όπλα» που θα παρατάξουν στο grid του Μπαχρέιν στις 5 Μαρτίου.

Σήμερα είναι η σειρά της Alfa Romeo F1 Team Stake να μας συστήσει την αγωνιστική της ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2023 και φημολογείται ότι σε αντίθεση με τις Haas F1, Red Bull Racing και Williams, θα μας δείξει και… μονοθέσιο!

Η C43 αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο Χίνβιλ της Ελβετίας.

Εκεί αναμένεται να είναι σύσσωμη η ομάδα: οι επίσημοι οδηγοί Βάλτερι Μπότας και Ζου Γκουάνγιου, ο εφεδρικός Τεό Πουρσέρ, ο νέος γενικός διευθυντής Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι και ο τεχνικός διευθυντής Γιαν Μονσό.

Η LIVE μετάδοση ξεκινά στις 11.00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο…

Η Sauber Motorsport μπαίνει στην τελευταία σεζόν συνεργασίας με την Alfa Romeo. H Audi έχει ήδη αγοράσει ποσοστό της ομάδας, το οποίο σταδιακά θα μεγαλώνει ενόψει της εργοστασιακής εμπλοκής της από το 2026.

Φωτογραφίες: Sauber Motorsport