Formula 1: H πρώτη «ανάσα» του κινητήρα της Ferrari (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: H πρώτη «ανάσα» του κινητήρα της Ferrari (vid)
Η ιταλική ομάδα της F1 έδωσε στη δημοσιότητα video από την πρώτη ενεργοποίηση της υβριδικής μηχανής του φετινού μονοθεσίου.

Απομένουν δέκα ημέρες για την επίσημη αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της Ferrari αλλά οι Ιταλοί φρόντισαν να… γεφυρώσουν την απόσταση μέχρι τότε. Για να μας κρατήσουν «ζεστούς» ενόψει της πρεμιέρας της 14ης Φεβρουαρίου, η Scuderia δημοσίευσε ένα ενδιαφέρον video με το πρώτο «τραγούδι» της νέας της υβριδικής μηχανής.

Σε αυτό βλέπουμε μόνο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες και τίποτα από το μονοθέσιο που θα αποκαλυφθεί την ημέρα των ερωτευμένων. Το ακούμε όμως, στην πρώτη ενεργοποίηση του κινητήρα του.

Αυτή έγινε στον τομέα «Συναρμολόγησης Οχημάτων» στις εγκαταστάσεις του Μαρανέλο, με την υβριδική μηχανή να είναι ενσωματωμένη στο μονοθέσιο του 2023. Η ενεργοποίηση έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11 το πρωί, παρουσία του νέου επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Φρεντ Βασέρ, του αντιπροέδρου Πιέρο Φεράρι αλλά και του CEO, Μπενεντέτο Βίνια.

Ακούστε τη νέα μονάδα ισχύος, στο video που ακολουθεί…

Το νέο «όπλο» της Scuderia θα παρουσιαστεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στην έδρα της Ferrari, στο Μαρανέλο και θα αρχίσει στις 12.25 ώρα Ελλάδας.

Φωτογραφίες: Pirelli

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!