Formula 1: Η Red Bull σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις το χρωματισμό της RB19

Formula 1: Η Red Bull σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις το χρωματισμό της RB19
H Red Bull Racing ζητά από τους οπαδούς της να δημιουργήσουν το σχεδιασμό που θα έχει η RB19 στους τρεις αγώνες της F1 επί αμερικανικού εδάφους.

Το 2023 η Formula 1 θα επισκεφθεί τρεις φορές τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, ο δεύτερος στο Τέξας και ο τελευταίος στο Λας Βέγκας, ο οποίος είναι ο πιο πρόσφατος που προστέθηκε στο καλεντάρι του σπορ.

Στο πλαίσιο παρουσίασης της Red Bull RB19, η αυστριακή ομάδα ετοίμασε μία έκπληξη. Στα τρία αμερικανικά Grand Prix του 2023 η Red Bull Racing δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς της να δημιουργήσουν το χρωματισμό του μονοθεσίου της.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, δήλωσε για την κίνηση της ομάδας του να αναμείξει ενεργά τους φιλάθλους της στο πρόγραμμα της Formula 1: «Θέλουμε να συμπεριλάβουμε στο σχεδιασμό και την εμφάνιση του μονοθεσίου μας. Για τους τρεις αγώνες που έχουμε στις ΗΠΑ φέτος, δίνουμε τη δυνατότητα στους οπαδούς μας να δημιουργήσουν το χρωματισμό που θα χρησιμοποιήσουμε στα τρία αυτά Grand Prix. Πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία και προχωράμε στο διαγωνισμό αυτό έπειτα από αρκετή σκέψη. Ξέρουμε τι θέλει να δει ο κόσμος, ότι επιθυμεί να αναμειχθεί στο σπορ και τώρα είναι η ευκαιρία των οπαδών να το κάνει. Θα υπάρξει ένα πάνελ κριτών, οι οποίοι θα επιλέξουν τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά σχέδια για τους τρεις αγώνες».

Red Bull RB19

Λίγες ώρες πριν την παρουσίαση της RB19, η Red Bull ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον καλλιτέχνη Mr. Doodle, ο οποίος σχεδίασε ένα ειδικό livery σε ένα show car της RB14. Το μονοθέσιο θα βγει στο σφυρί σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του «Wings For Life». Το μονοθέσιο φέρει την υπογραφή των Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ.

Τέλος, η Red Bull Racing επιβεβαίωσε πως θα συνεργαστεί με τη Ford από το 2026 στον τομέα των μονάδων ισχύος.

Red Bull Art Car

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!