CEO Ford: «Ίσως δούμε ξανά το Ford vs Ferrari»

CEO Ford: «Ίσως δούμε ξανά το Ford vs Ferrari»

Κώστας Μπιτσικώκος
CEO Ford: «Ίσως δούμε ξανά το Ford vs Ferrari»
Ο επικεφαλής της Ford Motor Company, Τζιμ Φάρλεϊ, μίλησε στο Fox News με αφορμή την επιστροφή της αμερικάνικης εταιρείας στην F1.

Ξεκάθαρους στόχους έχει η Ford σχετικά με την επιστροφή της στη Formula 1 από το 2026, ως πάροχος κινητήρων στη Red Bull Racing. Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της αμερικάνικης εταιρείας, Τζιμ Φάρλεϊ, η συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βοηθήσει τη Ford εμπορικά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή Fox & Friends του Fox News και έχοντας δίπλα του το CEO της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι, ο Φάρλεϊ ρωτήθηκε αν θα δούμε στη Formula 1 κόντρα Ford vs Ferrari, όπως είχαμε στις 24 Ώρες Λε Μαν. Μία αναμέτρηση που μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη, μέσω της ομώνυμης ταινίας. «Ίσως», απάντησε χαμογελώντας ο Φάρλεϊ.

«Θέλουμε να αυξήσουμε το ενδιαφέρον του κοινού στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Και άρα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη Formula 1 και την ανάπτυξη που σημειώνει στις ΗΠΑ στο νεανικό κοινό ώστε να προωθήσουμε τα ηλεκτρικά μας οχήματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!