LIVE TV: Η επίσημη παρουσίαση της Red Bull Racing (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η επίσημη παρουσίαση της Red Bull Racing (vid)
Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στη Νέα Υόρκη και την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της αυστριακής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τη Haas F1, η Red Bull Racing είναι η δεύτερη κατά σειρά ομάδα που θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίασή της ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1.

Όμως σε αντίθεση με την αμερικανική ομάδα που μας έδειξε τα νέα χρώματα και τους νέους χορηγούς της μέσω φωτογραφιών, η πρωταθλήτρια του 2022 έχει στήσει ένα event που αναμένεται με ενδιαφέρον!

Θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Εκεί θα είναι παρόντες οι επίσημοι οδηγοί των πρωταθλητών, Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ, όπως άλλωστε και ο τρίτος της παρέας, Ντάνιελ Ρικάρντο, που επέστρεψε φέτος.

Φερστάπεν και Πέρεζ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα ανακοινωθεί η συνεργασία με τη Ford με ορίζοντα 2026 ενώ φημολογείται πως θα δούμε και διαφορετικό livery που θα πηγαίνει κόντρα σε όσα μας έχει συνηθίσει έως τώρα η αυστριακή ομάδα.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση LIVE μέσω TikTok στις 16.00, ενώ στο ίδιο account θα πραγματοποιηθεί LIVE στις 18.00 με σχολιασμό όλων όσων θα γίνουν στην εκδήλωση.

Περισσότερα, πατώντας play…

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!