Formula 1: Πού μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της Red Bull Racing (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Πού μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της Red Bull Racing (vid)
H πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1 έχει εκδήλωση στη Νέα Υόρκη όπου οργιάζουν οι φήμες για ανακοίνωση συνεργασίας με τη Ford.

Η μεγάλη ώρα έφτασε: στις 4 το απόγευμα θα ξεκινήσει η επίσημη παρουσίαση της Red Bull Racing ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2023.

Κι όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την αυστριακή ομάδα να μην περιορίζεται μόνο στο να αποκαλύψει τα νέα της χρώματα -όπου κι εκεί αναμένεται να έχουμε αλλαγές σε ό,τι αφορά το σταθερό εδώ και χρόνια livery- αλλά να ανακοινώνει και μία μεγάλη συνεργασία ενόψει 2026, όταν καi αλλάζουν οι κανονισμοί σχετικά με τις υβριδικές μηχανές.

@gazzetta.gr #ντουέτο με @Red Bull Greece Απαγορεύεται εδώ το παρκάρισμα κύριε! 🏎🏎🏎 #Formula1 #redbullracing #newyork @Panos Seitanidis ♬ πρωτότυπος ήχος - Red Bull Greece

Αυτή αφορά στη Ford, με το σήμα του αμερικανικού κολοσσού να μπαίνει στους κινητήρες που θα κατασκευάζει η Red Bull Powertrains. Δεν πρόκειται να δούμε τόσο νωρίς το νέο μονοθέσιο, την RB19, όμως στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης θα είναι παρόντες οι επίσημοι οδηγοί των πρωταθλητών, Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ, όπως άλλωστε και ο τρίτος της παρέας, Ντάνιελ Ρικάρντο, που επέστρεψε σε γνωστά λημέρια.

@redbullgre 🗽Κάνε την εγγραφή σου στο Livestream και δες αποκλειστικά το νέο μονοθέσιο μαζί με τον Max & τον Checo 🏎️ #givesyouwings @Red Bull Racing #redbullracing #f1 #rb19 #maxverstappen #checoperez ♬ πρωτότυπος ήχος - Red Bull Greece

Η παρουσίαση της Red Bull Racing θα μεταδοθεί LIVE μέσω TikTok και πατώντας εδώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή, ώστε να ειδοποιηθείτε την ώρα που θα ξεκινήσει η σύνδεση με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωεκανού.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 16.00 ώρα Ελλάδας και στις 18.00, θα υπάρξει στο ίδιο account LIVE συζήτηση με το κοινό, όπου ο Πάνος Σεϊτανίδης θα αναλύσει όλα όσα θα δούμε στο event.

@redbullgre 👆🏾Τσέκαρε πρώτος το νέο μονοθέσιο της @Red Bull Racing στο Livestream μας, απευθείας από τη Νέα Υόρκη 🗽 #givesyouwings #rb19 #redbullracing #f1 #f12023 #redbull ♬ πρωτότυπος ήχος - Red Bull Greece

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!