Formula 1: Οργιάζουν οι φήμες συνεργασίας της Red Bull με τη Ford

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Οργιάζουν οι φήμες συνεργασίας της Red Bull με τη Ford
Όσο πλησιάζει η επίσημη παρουσίαση των πρωταθλητών, τόσο φουντώνουν τα σενάρια συμμαχίας με την αμερικανική εταιρεία!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παρουσίαση της Red Bull Racing ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 για το 2023, έχει ήδη ξεκινήσει.

Μετά τη Haas F1 που έσπασε το ρόδι για φέτος, αποκαλύπτοντας τα νέα της χρώματα για την επικείμενη αγωνιστική σεζόν, κάτι ανάλογο θα κάνει και η αυστριακή ομάδα. Μόνο που οι «ταύροι» δεν θα το κάνουν διαδικτυακά, δημοσιεύοντας κάποιες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Αντίθετα, έχουν στήσει ένα μεγάλο event που μάλιστα θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Γιατί όμως επέλεξαν οι πρωταθλητές του 2022 να κάνουν ολόκληρο υπερατλαντικό ταξίδι για την παρουσίαση;

Μία πρώτη σκέψη θα αφορούσε στη διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα της Formula 1 στις ΗΠΑ. Το… θαύμα του “Drive to Survive” έχει αλλάξει τα πάντα και διόλου τυχαία, φέτος θα διεξαχθούν τρεις αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες (Μαϊάμι, Όστιν και Λας Βέγκας).

Μία δεύτερη σκέψη θα αφορούσε τον βασικό χορηγό της Red Bull Racing που δεν είναι άλλη από την Oracle, μία εταιρεία με βάση σε εκείνη την πλευρά του Ατλακτικού Ωκεανού, αν και η έδρα της είναι στο Τέξας – 2.500 χιλιόμετρα μακριά.

Η τρίτη σκέψη οδηγεί στη φημολογία που όχι απλά εντείνεται τις τελευταίες ημέρες αλλά… οργιάζει! Ο λόγος για επικείμενη συμφωνία με τη Ford, που θα ξεκινήσει από το 2026 και θα τοποθετεί το μπλε οβάλ σήμα πάνω στους κινητήρες που θα δημιουργεί η Red Bull Powertrains.


Ίσως αυτό να δικαιολογεί και την αινιγματική δημοσίευση των "ταύρων" σχετικά με τον άδειο καμβά πάνω στο άνευ χρωμάτων μονοθέσιό τους.

Η απάντηση θα δοθεί στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Red Bull Racing. Την οποία μπορείτε να δείτε LIVE μέσω TikTok εδώ.

@redbullgre Κάνε την εγγραφή σου στο Livestream & μη χάσεις λεπτό 🤩 @Red Bull Racing #givesyouwings #redbullracing #redbullracingf1 #rb19 #maxverstappen #checoperez ♬ πρωτότυπος ήχος - Red Bull Greece

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!