Η Κορίνα Σουμάχερ συνοδηγός του γιου της στα χιόνια (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Η Κορίνα Σουμάχερ συνοδηγός του γιου της στα χιόνια (vid)
Η περήφανη μητέρα έκανε μία βόλτα αδρεναλίνης στο ROC, με τον ταλαντούχο Μικ Σουμάχερ πίσω από το τιμόνι.

Ο Μικ Σουμάχερ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Αγώνα των Πρωταθλητών, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έγινε σε λευκό πεδίο μάχης, στο θέρετρο Πίτε Χάσβαντ της Σουηδίας.

Στο δεύτερο μέρος του ROC, που αφορούσε τις ατομικές μονομαχίες, ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, πραγματικά εντυπωσίασε.

Παρότι η λίστα συμμετοχών είχε ονόματα όπως αυτά των Σεμπαστιέν Λεμπ, Μίκα Χάκινεν, Σεμπάστιαν Φέτελ, Βάλτερι Μπότας, Τομ Κρίστενσεν, Πέτερ Σόλμπεργκ, Τράβις Παστράνα κ.α., ο 23χρονος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου τελικά ηττήθηκε από τον Ματίας Έκστρομ.

Όμως πριν πατήσει γκάζι στο διαγωνιστικό κομμάτι, ο Γερμανός οδηγός είχε την ευκαιρία να πάει μία βόλτα έντονων συγκινήσεων με τη μητέρα του, Κορίνα, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Κορίνα και Μικ Σουμάχερ

Την έβαλε στο δεξί μπάκετ του θηρίου Supercar Lites των 320 αλόγων, που επιταχύνει από στάση στα 100 χιλιόμετρα/ώρα σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα και έκαναν μαζί μερικούς γύρους στην παγωμένη διαδρομή.

Κι όμως συνήθως συμβαίνει και στους αγώνες Rallycross όπου χρησιμοποιείται, δεν έλειψαν τα άλματα που σίγουρα θα… δοκίμασαν τις αντοχές της Κορίνα Σουμάχερ. Πάντως ο Μικ τη χαρακτήρισε στη δημοσίευσή του ως την… «καλύτερη συνοδηγό»!

Κορίνα και Μικ Σουμάχερ

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, είδαμε σε μία σημαντική εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το μήνυμα «Keep Fighting Michael», συνοδευόμενο από το «Μας λείπεις».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…



Ο Μικ Σουμάχερ εκτελεί φέτος χρέη δοκιμαστή και εφεδρικού οδηγού στη Mercedes-AMG Petronas, έχοντας χάσει τη θέση του στη Haas F1.

Φωτογραφίες: Twitter/SchumacherMick

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!