BMW – Bundesliga: Μετάδοση αγώνων στην οθόνη του αυτοκινήτου

BMW – Bundesliga: Μετάδοση αγώνων στην οθόνη του αυτοκινήτου

Κώστας Μπιτσικώκος
BMW – Bundesliga: Μετάδοση αγώνων στην οθόνη του αυτοκινήτου
Για λόγους ασφαλείας, ο οδηγός και οι επιβάτες της BMW Σειράς 7 θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες της Bundesliga μόνο όταν το όχημα είναι σταματημένο.

Σε άλλο επίπεδο πηγαίνει την ψυχαγωγία εντός αυτοκινήτου η BMW, ενσωματώνοντας ποδοσφαιρικό περιεχόμενο στο σύστημα πολυμέσων. Στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος, από την επόμενη κιόλας αγωνιστική της Bundesliga θα μεταδίδονται επιλεγμένα παιχνίδια στην κυρτή οθόνης της νέας λιμουζίνας Σειράς 7.

Τη συνεργασία ανακοίνωσαν το BMW Group και η «DFL Deutsche Fußball Liga», κάνοντας γνωστό ότι η σχετική εφαρμογή θα διανέμεται ασύρματα (over-the-air) στη νέα Σειρά 7, αρχικά για τη Γερμανία. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Η προσφορά μπορεί επίσης να επεκταθεί μελλοντικά σε μοντέλα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Το πιλοτικό πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου 2024.

Για λόγους ασφαλείας, ο οδηγός και οι επιβάτες της BMW Σειράς 7 θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες της Bundesliga μόνο όταν το όχημα είναι σταματημένο. Η δοκιμή εστιάζει σε on-demand περιεχόμενο, όπως τα καλύτερα στιγμιότυπα ή δεδομένα αγώνων, αλλά και σε επιλεγμένο ζωντανό περιεχόμενο, ειδικά προσαρμοσμένο για χρήση στο όχημα. Όταν το όχημα κινείται, θα είναι δυνατή η ακρόαση μιας ηχητικής ροής του περιεχομένου. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η πιλοτική λειτουργία, το Bundesliga In-Car App θα βελτιώνεται συνεχώς.

Για χρήση της λειτουργίας video streaming της εφαρμογής Bundesliga, ο πελάτης θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει την προσωπική του eSIM στο όχημα. Οι κεραίες που είναι εγκατεστημένες στο όχημα, θα του επιτρέψουν στη συνέχεια να απολαμβάνει υψηλής ταχύτητας 5G football streaming μέσω του προσωπικού του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας.

BMW Bundesliga

Φωτογραφίες: BMW Group

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!