Ράλλυ Ντακάρ: Επίσκεψη από… Formula 1!

Πάνος Σεϊτανίδης
Ράλλυ Ντακάρ: Επίσκεψη από… Formula 1!
Η εναρκτήρια ειδική διαδρομή του 45ου Ράλλυ Ντακάρ έγινε παρουσία κι ενός οδηγού από τον μαγικό κόσμο της F1.

O Κάρλος Σάινθ τράβηξε τα βλέμματα στο πλαίσιο της πρώτης ειδικής διαδρομής του φετινού, 45ου Ράλλυ Ντακάρ. Ο Ισπανός ξεκίνησε με το αριστερό έχοντας ένα κλαταρισμένο ελαστικό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, ο τερματισμός μετά από 368 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τον βρήκε στην κορυφή.

Κάρλος Σάινθ

Μάλιστα, αυτή η πρωτιά του Ισπανού με το ηλεκτρικό Audi RS Q e-tron E2, ήταν συνολικά η 42η του στην υπέρτατη αγωνιστική δοκιμασία πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Ένα πραγματικά αξιοζήλευτο επίτευγμα. Μάλιστα στον τερματισμό, δεν το πανηγύρισε μόνο με τον συνοδηγό του Λούκας Κρουζ και την ομάδα τους αλλά είχε και… επισκέψεις.

Κάρλος Σάινθ

Ο 60χρονος είχε να τον περιμένει εκεί η οικογένειά του. Η σύζυγός του, Ρέγιες Βάσκες ντε Κάστρο και ο γιος του, Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία.

Κάρλος Σάινθ

Μάλιστα, ο οδηγός της Scuderia Ferrari στη Formula 1, συνοδευόταν από την αγαπημένη του, Ισαμπέλ Ενραέζ Φουστέρ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Κώστα Παστρίμα να συνομιλεί με τον Βασίλη Ορφανό, ο οποίος εξηγεί τις προκλήσεις του δυσκολότερου αγώνα στον πλανήτη, το Ράλλυ Ντακάρ.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!