Αυτές τις γιορτές η Alfa Romeo Tonale πάει για... ψώνια

Αυτές τις γιορτές η Alfa Romeo Tonale πάει για... ψώνια

Newsroom
Αυτές τις γιορτές η Alfa Romeo Tonale πάει για... ψώνια
Για όλη την εορταστική περίοδο, το νέο C-SUV της Alfa Romeo σας περιμένει να το γνωρίσετε στο Golden Hall.

Τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, αλλά και το τριήμερο των Φώτων έχουν έντονο ιταλικό χρώμα στο Golden Hall χάρη στην Alfa Romeo Tonale. Μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου του 2023 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο, premium C-SUV, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την Alfa Romeo.

Η παρουσία της Tonale στο Golden Hall συνοδεύεται από την έμπειρη ομάδα της Βελμάρ, Επισήμου Διανομέα και Επισκευαστή της Alfa Romeo, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεσή του κοινού για να του παρουσιάσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου και να προγραμματίσει ένα test drive.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη με υβριδικά σύνολα βενζίνης, αλλά και έκδοση με κινητήρα diesel, ενώ στις αρχές του 2023 αναμένεται η άφιξη και την κορυφαίας έκδοσης, Plug-in Hybrid Q4, η οποία θα συνδυάζει την υψηλή απόδοση των 280 ίππων με το σύστημα μετάδοσης και στους τέσσερις τροχούς, αλλά και τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 80χλμ. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με ισχύ έως και 200.000χλμ.

Alfa Romeo Tonale

Φωτογραφίες: Alfa Romeo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!