Ακόμα και τα ποδήλατα της Lamborghini είναι πανάκριβα

Ακόμα και τα ποδήλατα της Lamborghini είναι πανάκριβα

Πάνος Σεϊτανίδης
Ακόμα και τα ποδήλατα της Lamborghini είναι πανάκριβα
Το Exploro RaceMax X αποτελεί «ξαδερφάκι» της εντυπωσιακής Huracan Sterrato που είναι φτιαγμένη για δράση εκτός δρόμου!

Όταν είχε προκύψει για πρώτη φορά το σενάριο της Huracan Sterrato, έμοιαζε με πρωταπριλιάτικο αστείο. Μία Lamborghini για… περιπέτειες εκτός δρόμου; Κι όμως, να που η ιταλική εταιρεία την παρουσίασε με κάθε επισημότητα και σκοπεύει να δημιουργήσει 1499 κομμάτια!

Όμως αν κάποιος είναι τύπος που μπορεί να αγοράσει ένα τέκνο της Σαντ’ Άγκατα και επιλέγει να το πάρει σε έκδοση κατά 4.4 εκατοστών υπερυψωμένη και με ειδικά προστατευτικά πάνελ ώστε να βγαίνει σε χωματόδρομο, τότε σίγουρα είναι περιπετειώδης τύπος.

 Exploro RaceMax X Huracan Sterrato

Και σε αυτούς στοχεύει η Lamborghini και με το Exploro RaceMax X Huracan Sterrato! Ένα εντυπωσιακό gravel bike που δημιουργήθηκε από κοινού με την 3T και έρχεται να συμπληρώσει το εξωτερικό off-roader.

Είναι κι αυτό σε Verde Gea περιτύλιγμα, εντυπωσιακό σε σχεδιασμό και αρκετά καλούδια που το κάνουν να ξεχωρίζει: χερούλια Apto Stealth, πιρούνια Fango RaceMax, φρένα Sram Red, ανθρακονήματα παντού αλλά και λάστιχα 700c Pirelli Cinturato Gravel M!

 Exploro RaceMax X Huracan Sterrato

Ένα πλήρες πακέτο που θα προσφέρεται σε τέσσερα μεγέθη πλαισίου και σε τιμή… ευκαιρία, περί τα 15 χιλιάδες ευρώ!

Το Exploro RaceMax X Huracan Sterrato είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία και οι παραδόσεις του θα αρχίσουν τον προσεχή Μάρτιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!