Μια βραδιά γεμάτη Ράλλυ Ντακάρ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Μια βραδιά γεμάτη Ράλλυ Ντακάρ (vid)
Ο Βασίλης Ορφανός πρωταγωνίστησε σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη με άρωμα... Ντακάρ!

Μπορεί το Ράλλυ Ντακάρ 2023 να είναι ακόμα τρεις εβδομάδες μακριά, ωστόσο στην Αλεξανδρούπολη φιλοξενήθηκε μία βραδιά γεμάτη… άμμο! Η VOM και ο Βασίλης Ορφανός ταξίδεψαν στην ακριτική πόλη, ύστερα από πρόσκληση της Ένωσης Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης «ΑΓΡΙΑΝΕΣ», του προέδρου της Ηλία Γρηγοράκη και των μελών της.

Σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη και συγκεκριμένα στο café του κηποθεάτρου, ο Έλληνας αναβάτης παρουσίασε με οπτικοακουστικά μέσα στα ένθερμα και ενεργά μέλη των «ΑΓΡΙΑΝΩΝ» τον τρόπο που οργάνωσε, προπονήθηκε, αγωνίστηκε και κατάφερε να κερδίσει στο πιο δύσκολο αγώνα του μηχανοκίνητου στο πλανήτη.

Βασίλης Ορφανός

Μαζί του είχε την εργοστασιακή του μοτοσικλέτα RXV 450 Rally Factory Tuareg, με την οποία συμμετείχε στο Ράλλυ Ντακάρ του 2011 που πραγματοποιήθηκε στην Λατινική Αμερική, στην έκτη εξόρμηση του Ορφανού στην πιο απαιτητική δοκιμασία του motorsport.

Αφού ανέλυσε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε, παλεύοντας στις ακραίες και δύσκολες συνθήκες της ερήμου, ο Βασίλης απάντησε σε ερωτήσεις και έλυσε απορίες.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ένωσης και ψυχή της οργάνωσης Ηλίας Γρηγοράκης, τόνισε ότι πρώτη φορά είδε τέτοια προσήλωση από όλα τα μέλη για τρεις ώρες, γεγονός που απέδειξε πόσο τους κέντρισε το ενδιαφέρον τους αυτή η ξεχωριστή βραδιά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!