LIVE TV: Το EKO Acropolis Rally Forum 2022

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Το EKO Acropolis Rally Forum 2022
Δείτε live από το Ellinikon Experience Centre την απολογισμό της φετινής διοργάνωσης που ξεχώρισε στο πρόγραμμα του WRC.

Με το βλέμμα ήδη στο Ράλλυ Ακρόπολις του 2023, εκεί όπου ο Εθνικός μας Αγώνας θα γιορτάσει τα 70 του χρόνια, ήρθε η ώρα του απολογισμού της φετινής διοργάνωσης.

Στόχοι του EKO Acropolis Rally Forum 2022 είναι:

-Η ανάδειξη σημαντικών πτυχών του αγώνα
-Η μεταλαμπάδευση επιμέρους θεμάτων σε νέους φοιτητές/τριες που σπουδάζουν σε συναφές αντικείμενο
-Ο οικονομικός απολογισμός
-Η παρουσίαση δράσεων αναφορικά με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του αγώνα
-Η αξιολόγηση της πρώτης χρονιάς εφαρμογής υβριδικής τεχνολογίας στα αγωνιστικά αυτοκίνητα
-Η αποτύπωση της επένδυσης των χορηγών

Μπορείτε να δείτε LIVE το forum…

Το forum θα μοιραστεί σε έξι άκρως ενδιαφέρουσες ενότητες το πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ. Η πρώτη θα αφορά θεσμικούς χαιρετισμούς, ξεκινώντας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Θα ακολουθήσουν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού, Δρ Αντώνιος Αυγερινός.

Η δεύτερη ενότητα θα αφορά την ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ. Παρουσίαση αυτής θα κάνει ο Διευθυντής Αγώνα Παύλος Αθανασούλας, παρουσίαση για τα 40 χρόνια ΟΑΚΑ θα κάνει ο Γενικός Διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής ενώ ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης θα κάνει παρουσίαση των παράλληλων δράσεων μετά την υπερειδική.

Ράλλυ Ακρόπολις

Η τρίτη ενότητα αφορά την προβολή του αγώνα. Το WRC θα εκπροσωπήσει ο Event Director του WRC Promoter, Σάιμον Λάρκιν, προτού παραδώσει τη σκυτάλη στην Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του εθνικού μας αγώνα, Ελένη Ξενάκη. Ο Διευθυντής Ερευνών της Kappa Research, Αλέξης Ρουτζούνης θα αναλύσει την απήχηση του αγώνα στην ελληνική κοινωνία ενώ ο Νίκος Κερερές της Motorsport Greece θα κάνει τον οικονομικό απολογισμό.

Η τέταρτη ενότητα αφορά στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του αγώνα. Ο Μηχανικός Περιβάλλοντος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Γιώργος Καζαντζόπουλος, θα κάνει παρουσίαση καλών πρακτικών, ο πρόεδρος της Motorsport Greece Τάκης Πουρναράκης θα μιλήσει για την αλλαγή κουλτούρας και την εξοικονόμηση ενέργειας ενώ η ενότητα θα κλείσει με τον Chief Sustainability Officer της εταιρείας Πλαστικά Θράκης, Ιωάννη Σιδέρη.

Έλφιν Έβανς

Ακολουθούν δύο εκλεκτικοί καλεσμένοι, που θα κλέψουν την παράσταση στην πέμπτη ενότητα του forum. Ο Team Manager της Toyota Gazoo Racing WRT, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, θα μιλήσει για τον πρώτο χρόνο με υβριδικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, o οδηγός του, Έλφιν Έβανς θα μεταφέρει εμπειρίες οδήγησης υβριδικού αγωνιστικού ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής της Toyota Hellas, Ηλίας Καραϊσκος, θα μιλήσει για τη διαρροή υψηλής τάσης σε περίπτωσης ατυχήματος.

Η έκτη και τελευταία ενότητα θα αφορά την αποτίμηση των χορηγών, με εκπροσώπους από τις εταιρείες ΕΚΟ, Cosmote, Κωτσόβολος, Betsson και Πλαστικά Θράκης, να ανεβαίνουν στο βήμα.

Ράλλυ Ακρόπολις

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!