O Τζορτζ Ράσελ «πατάει γκάζι» με τη νέα Mercedes-AMG C 63 S (vid)

O Τζορτζ Ράσελ «πατάει γκάζι» με τη νέα Mercedes-AMG C 63 S (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
O Τζορτζ Ράσελ «πατάει γκάζι» με τη νέα Mercedes-AMG C 63 S (vid)
Ο οδηγός της Mercedes-AMG Petronas στη Formula 1, πρωταγωνιστεί στη καμπάνια λανσαρίσματος του πανίσχυρου γερμανικού μοντέλου.

Αγνή αδρεναλίνη, συγκινήσεις δίχως όρια και μέγιστη ευχαρίστηση. Κάπως έτσι ξεκινά η Mercedes-AMG την περιγραφή της νέας C 63 S E PERFORMANCE. Του μοντέλου που ήρθε με τα πρωτοβρόχια, με στόχο να συναρπάσει!

Και το κάνει και με το παραπάνω, παρά τους 2.1 τόνους του βάρους του. Πράγμα που συμβαίνει διότι το υβριδικό μοντέλο της γερμανικής μάρκας είναι πιο ισχυρό από ποτέ! Στα σωθικά του κρύβει ένα δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, που προσφέρει 476 άλογα ισχύος και 545 Nm ροπής.

Κι αυτός, συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που είναι τοποθετημένο στον πίσω άξονα, ανεβάζοντας τη συνδυαστική ισχύ της καλαίσθητης μπερλίνας στα 680 άλογα!

Τα παραπάνω συνεπάγονται και άκρως ενδιαφέρουσες επιδόσεις. Η τελική ταχύτητα της Mercedes-AMG C 63 S E Performance περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χιλιόμετρα την ώρα ενώ η επιτάχυνσή της, από στάση στα 100 χιλιόμετρα/ώρα, ορίζεται στα μόλις 3.4 δευτερόλεπτα!

Με αυτές τις τιμές, τι πιο λογικό από το να επιλεχθεί ένας οδηγός αγώνων για το video λανσαρίσματος του μοντέλου. Κι όχι οποιοσδήποτε οδηγός της Mercedes αλλά ο εκπρόσωπός της στον μαγικό κόσμο της φόρμουλα 1, Τζορτζ Ράσελ. Στην πρώτη του εμφάνιση ως πρεσβευτής μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!