Κοκκίνισε η Black Friday στο Ducati Athens

Κώστας Παστρίμας
Κοκκίνισε η Black Friday στο Ducati Athens
Η Black Friday αποκτά κόκκινο χρώμα με τις τρομερές εκπτώσεις που θα βρείτε στο Ducati Athens.

Λίγες ημέρες μόνο έμειναν πριν καλωσορίσουμε την Black Friday και η Ducati έχει ετοιμάσει μια σειρά από προσφορές για τους πιστούς πελάτες της. Το Ducati Athens προσφέρει δημοφιλή μοντέλα της μάρκας με έκπτωση που φτάνει τα 4.000 ευρώ!

Για λίγες μόνο ημέρες, οι φανατικοί φίλοι της Ducati μπορούν να αποκτήσουν τη μοτοσικλέτα των ονείρων τους και να βγούνε κερδισμένοι από τις ειδικές τιμές που ισχύουν σε κορυφαία μοντέλα. Επιλεγμένα μοντέλα όπως η Panigale, η Streetfighter, η Diavel και η Scrambler είναι διαθέσιμα σε μοναδικές τιμές που ισχύουν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Ducati

Στην γκάμα της Ducati μπορείτε να βρείτε κορυφαίας ποιότητας μοτοσικλέτες με έντονο το σπορ DNA της μάρκας. Η εξωτική Panigale και η δυναμική Streetfighter έχουν διαγράψει ήδη τη δική του πορεία στην αγορά. Από την άλλη, η έλευση της νέας Diavel V4, η οποία ψηφίστηκε ως η ομορφότερη μοτοσικλέτα της EICMA 2022, έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, ενώ το ίδιο ενδιαφέρον έχει και η ανανεωμένη γκάμα των πανέμορφων Scrambler.

Ducati

Επισκεφθείτε το Ducati Athens για να δείτε όλα τα επιλεγμένα μοντέλα Ducati και επωφεληθείτε από την έκπτωση της Black Friday έως 4.000 ευρώ! Περισσότερες πληροφορίες στο ducati.gr.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!