Formula 1: Ο Πέρεζ πάει να δει Μουντιάλ

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Ο Πέρεζ πάει να δει Μουντιάλ
O Μεξικανός οδηγός της Formula 1 θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό το Κατάρ. Αποστολή Άμπου Ντάμπι-Πάνος Σεϊτανίδης.

Το φετινό καλεντάρι του μαγικού κόσμου της Formula 1 στήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε η τελευταία καρό σημαία του 2022, να πέσει πριν την πρώτη «σέντρα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Γνώμονας για αυτό ήταν να μη διχαστεί το κοινό που αγαπά και τα δύο. Όμως δεν είναι μόνο οι θεατές – ως γνωστόν είναι πολλοί οι οδηγοί στο grid της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού που είναι λάτρεις της στρογγυλής θεάς.

Ανάμεσά τους και ο Σέρχιο Πέρεζ, που θα εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες ώστε να δει από κοντά λίγη δράση! Βλέπετε, οι επόμενες εργασιακές του υποχρεώσεις είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο, στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Red Bull Racing με τη Honda.

Σέρχιο Πέρεζ

Αυτό θα του επιτρέψει, φεύγοντας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου έκλεισε η αυλαία της σεζόν, να ταξιδέψει στο γειτονικό Κατάρ για να παρακολουθήσει την Τρίτη 22 Νοεμβρίου την αναμέτρηση Μεξικό-Πολωνία για τον τρίτο όμιλο.

Μάλιστα, στη συζήτηση που έγινε πριν από την συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, όπου ήταν ο Πέρεζ που είχε έρθει πρώτος από τους οδηγούς και λιγοστοί δημοσιογράφοι που είχαμε πάρει θέση από νωρίς, μας αποκάλυψε και ποια ομάδα θα ήθελε -φυσικά εξαιρουμένης αυτής της πατρίδας του- να πάρει το τρόπαιο.

Αυτή είναι η Αργεντινή, που μάλιστα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με το Μεξικό. Κι ο λόγος, όπως μας είπε, είναι απλός: για τον Λάιονελ Μέσι.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!