Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Ο Φέτελ έκαψε λάστιχο για μία τελευταία φορά (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Ο Φέτελ έκαψε λάστιχο για μία τελευταία φορά (vid)
Οι τελευταίες στιγμές του Γερμανού πίσω από το τιμόνι μονοθεσίου της F1 ήταν εντυπωσιακές. Αποστολή Άμπου Ντάμπι-Πάνος Σεϊτανίδης

Μπορεί ακόμα να μη το έχουμε… συνειδητοποιήσει όμως η εντυπωσιακή καριέρα του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Formula 1, ολοκληρώθηκε. Και ολοκληρώθηκε με μία μαχητική εμφάνιση όπου παρά την κακή στρατηγική της Aston Martin, ο Γερμανός κατάφερε να βαθμολογηθεί.

Σε μία ημέρα όπου από το πρωί είδαμε πληθώρα εκδηλώσεων προς τιμήν του, ακόμα και standing ovation από τους συναθλητές του, ο οδηγός από το Χέπενχαϊμ έκλεισε την αυλαία με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στη Γιας Μαρίνα, επέστρεψε στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού για μερικά «ντόνατς». Η Aston Martin AMR22 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του να «χορέψουν», τα ελαστικά της Pirelli θυσιάστηκαν με προθυμία και ακολούθησε το παρακάτω γκραν φινάλε στην καριέρα του Σεμπ!

Φυσικά, μετά το τέλος της δράσης, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία να σπεύσουμε στον τόπο του «εγκλήματος» και να δούμε από κοντά τα σημάδια από τις σβούρες του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Αποστολή Άμπου Ντάμπι

#DankeSeb

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!