Στην Ελλάδα η Royal Enfield HNTR 350

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα η Royal Enfield HNTR 350
Η νέα scrambler της Royal Enfield έφτασε στη χώρα μας σε τιμή που θα σε βάλει σε σκέψεις.

Η Royal Enfield πριν από μερικούς μήνες μας είχε παρουσιάσει το νέο της μεσαίο μοντέλο HNTR 350. Πρόκειται για ένα scrambler με πολύ όμορφη αισθητική το οποίο χρησιμοποιεί τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα που έχουμε συναντήσει στα Classic 350 και Meteor 350.

Το HNTR 350 συνδυάζει κλασικά στοιχεία, σήμα κατατεθέν της ινδικής μάρκας, με σύγχρονες πινελιές που είδαμε και στο Scram 411. Έχει μοντέρνα εμφάνιση με διπλά χρώματα, ζάντες από χυτό αλουμίνιο, φαρδιά ελαστικά tubeless και στρογγυλεμένα πίσω φώτα. Η βασική έκδοση προσφέρεται σε τρεις κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων και γραφικών, ενώ η κορυφαία έκδοση διατίθεται με τρία πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά σχέδια στο ρεζερβουάρ.

Royal Enfield

Ο κινητήρας του HNTR 350 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 349 κ.εκ. με απόδοση που φτάνει τους 20,2 ίππους και 27 Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Με έναν πρωτεύοντα άξονα εξισορρόπησης για τη μείωση των κραδασμών, καταφέρνει να συνδυάζει την άμεση απόκριση με την εκλεπτυσμένη αίσθηση, ενώ και οι αλλαγές ταχυτήτων εκτελούνται ομαλά.

Royal Enfield

Το πλαίσιο της HNTR 350 είναι σχεδιασμένο από την Harris Performance και συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο σε κάθε τροχό. Στον εξοπλισμό η HNTR 350 διαθέτει το σύστημα πλοήγησης Tripper με συνδεσιμότητα με smartphone, φώτα LED, ABS στα φρένα και USB θύρα.

Royal Enfield

Η νέα Royal Enfield HNTR 350 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 4.390 ευρώ στους χρωματισμούς Dapper White, Dapper Ash και Dapper Grey, ενώ η τιμή ανεβαίνει στα 4.490 ευρώ στις εκδόσεις Rebel Black, Rebel Blue και Rebel Red.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!