Νέα BMW M2: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζουν τα μπάκετ καθίσματα του σπορ coupe

Νέα BMW M2: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζουν τα μπάκετ καθίσματα του σπορ coupe

Κώστας Μπιτσικώκος
Νέα BMW M2: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζουν τα μπάκετ καθίσματα του σπορ coupe
Το νέο σπορ coupe της BMW M με τους 460 ίππους μπορεί να κοστίζει άνω των 90.000 ευρώ, όμως στοιχεία του εξοπλισμού, όπως τα ανθρακονημάτινα καθίσματα κοστίζουν έξτρα.

Ίσως είναι ένα από τα τελευταία σπορ μοντέλα της… παλαιάς σχολής, πριν η ηλεκτροκίνηση επικρατήσει εντελώς. Ο λόγος για τη νέα BMW M2, η οποία εφοδιάζεται με εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα 460 ίππων, προαιρετικό χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η αποκάλυψη του μήκους 4,58 μέτρων coupe συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της BMW M. Παρότι θα λανσαριστεί παγκοσμίως την άνοιξη του 2023, στην ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας της BMW υπάρχουν ήδη οι τιμές της. Είναι μάλιστα πιο ακριβή με το μηχανικό κιβώτιο (95.740 ευρώ), παρά με το αυτόματο Steptronic (95.045 ευρώ)!

Και μπορεί η τιμή του σπορ μοντέλου να πλησιάζει εξαψήφιο νούμερο, όμως ο ιδιοκτήτης της M2 μπορεί να επιλέξει προαιρετικό εξοπλισμό, που θα τον υποχρεώσει να βάλει πιο… βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Όπως τα μπάκετ καθίσματα M Carbon με φωτιζόμενο λογότυπο M2 και λεπτομέρειες σε χρώμα Μ, τα οποία είναι αρκετά πιο ελαφριά (-10,8 κιλά) από τα στάνταρ, χάρη στη χρήση πλαστικού ενισχυμένου με ανθρακόνημα (CFRP). Παρέχουν άριστη πλευρική στήριξη, χωρίς να κάνουν υποχώρηση στον τομέα της άνεσης στις μεγάλες αποστάσεις. Τα καθίσματα είναι συμβατά με ζώνες πολλαπλών σημείων και επομένως κατάλληλα για αγωνιστική χρήση.

Και αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζουν επιπλέον, η τιμή τους στην ελληνική αγορά ορίζεται στα 4.759 ευρώ! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το πακέτο M Race Track στην τιμή των 13.739 ευρώ, το οποίο εκτός από τα μπάκετ καθίσματα περιλαμβάνει επίσης M Carbon οροφή, Μ διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού Carbon Fibre και το πακέτο M Driver's.

BMW M2

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!