BMW M2: Η δυναμική σχεδίαση του σπορ coupe (vid)

BMW M2: Η δυναμική σχεδίαση του σπορ coupe (vid)

Newsroom
BMW M2: Η δυναμική σχεδίαση του σπορ coupe (vid)
Η νέα Μ2 εντυπωσιάζει όχι μόνο με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό, αλλά και με την αισθητική της.

Στα 50ά της γενέθλια, η BMW M μας χαρίζει ένα από τα πιο γοητευτικά μοντέλα των τελευταίων ετών. Η αθλητική εμφάνιση της νέας BMW M2 διαμορφώνεται από τις compact διαστάσεις, τις εξαιρετικά δυναμικές αναλογίες και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες M. Ένα αυτοκίνητο που υπόσχεται ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Με τον εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα 460 ίππων κάτω από το καπό, προαιρετικό χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η μεγάλη, χωρίς πλαίσιο, μάσκα νεφρών BMW με τις οριζόντιες μπάρες της, συνδυάζεται με μια κάτω εισαγωγή αέρα τριών τμημάτων με σχεδόν ορθογώνιο περίγραμμα που χαρίζει στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου μία γνώριμη εμφάνιση M.

Το πίσω μέρος της νέας BMW M2 είναι επίσης compact και δυναμικό, με μερικές χαρακτηριστικές πινελιές όπως το ενσωματωμένο στο χείλος του πορτμπαγκάζ σπόιλερ, τα κάθετα διατεταγμένα κάτοπτρα, ο ενσωματωμένος στην πίσω ποδιά διαχύτης – με τον καθαρό του σχεδιασμό – και τα δύο ζεύγη απολήξεων του συστήματος εξαγωγής που τοποθετούνται μακριά από τα εξωτερικά άκρα.

Μάθετε τα πάντα για τη νέα BMW M2 με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!