Jeep Renegade: Με 257 ευρώ/μήνα μέσω του e-Freedom

Jeep Renegade: Με 257 ευρώ/μήνα μέσω του e-Freedom

Κώστας Παστρίμας
Jeep Renegade: Με 257 ευρώ/μήνα μέσω του e-Freedom
Η Jeep κάνει την απόκτηση ενός υβριδικού Renegade εύκολη υπόθεση με ευέλικτα οικονομικά προγράμματα.

Το Jeep Renegade είναι στην Ελλάδα ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της αμερικανική μάρκας και ιδιαίτερο το νέο μοντέλο έχει κυλήσει εξαιρετικά στην αγορά των εξηλεκτρισμένων SUV. Η Jeep έχει εξοπλίσει πλέον το δυναμικό της μοντέλο με τα προηγμένα υβριδικά συστήματα e-Hybrid και 4xe τα οποία μειώνουν την κατανάλωση σε καύσιμο και τις εκπομπές ρύπων διατηρώντας υψηλού επιπέδου επιδόσεις και άνεση.

Με το νέο υβριδικό σύστημα e-Hybrid, το Renegade έχει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, έχει ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο και εξαιρετικά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα ισχυρό σύστημα τετρακίνησης που κάνουν το Renegade ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο εντός και εκτός δρόμου.

Jeep

Η Jeep, για να κάνει ακόμα πιο προσιτή και εύκολη την απόκτηση του Renegade, δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης e-Freedom. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαμηλή προκαταβολή και ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Jeep Renegade e-Hybrid η μηνιαία δόση είναι μόλις 257 ευρώ/μήνα, ενώ εξίσου μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσει ένα νέο υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό Jeep, σύμφωνα με το πώς θα έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του στο πέρασμα του χρόνου.

Jeep

Το πρόγραμμα συνδυάζεται με εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών με ισχύ έως 160.000 χιλιόμετρα και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Παράλληλα η FCA Bank έχει εξασφαλίσει ξέγνοιαστα e-Freedom χιλιόμετρα, μέσω του προγράμματος «προστασίας πληρωμών» που συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω μηνιαία δόση. Για περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα Jeep και το πρόγραμμα Jeep e-Freedom, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.

Jeep

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!