MotoGP: Εκτός Ταϊλάνδης ο τραυματίας Νακαγκάμι

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Εκτός Ταϊλάνδης ο τραυματίας Νακαγκάμι
Ο Ιάπωνας δεν θα τρέξει στον επόμενο αγώνα, θα τον αντικαταστήσει ο δοκιμαστής της Honda Τετσούτα Ναγκασίμα.

Ο τραυματισμός που είχε υποστεί ο Τακάκι Νακαγκάμι στο grand prix του Αραγκόν, όταν είχε συγκρουστεί με τον Μαρκ Μάρκεθ, θα τον κρατήσει μακριά από τον επόμενο αγώνα του MotoGP. O Ιάπωνας αναβάτης της LCR Honda τραυματίστηκε στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού σε αυτό το ατύχημα. Δεν ήθελε όμως να χάσει τον αγώνα της πατρίδας του και στο Μοτέγκι το περασμένο Σαββατοκύριακο έτρεξε τραυματίας και τερμάτισε με το γάντι του «γεμάτο με αίμα», όπως είπε μετά.

Ο Νακαγκάμι μετά το τέλος του αγώνα εξετάστηκε από τους γιατρούς στην Ιαπωνία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ζημιά (ρήξη) στον τένοντα του μικρού δακτύλου στο τραυματισμένο του δεξί χέρι και προγραμματίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την προσεχή Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρει μέρος στο GP Ταϊλάνδης, που ξεκινά την ίδια μέρα.

nagashima

Αντικαταστάτης του Νακαγκάμι στην LCR θα είναι ο δοκιμαστής της Honda Τετσούτα Ναγκασίμα. O 30χρονος Ιάπωνας μάλιστα είχε κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Μοτέγκι, όπου εγκατέλειψε στο 10ο γύρο του αγώνα. Ο Ναγκασίμα ωστόσο έχει κάνει 87 αγώνες στη Moto2 μάλιστα έχει πάρει και μία νίκη το 2020 στο Κατάρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!