Jeep: Γυναικεία υπόθεση το Rebelle Rally 2022

Jeep: Γυναικεία υπόθεση το Rebelle Rally 2022

Κώστας Παστρίμας
Jeep: Γυναικεία υπόθεση το Rebelle Rally 2022
Η Jeep επιστρέφει φέτος στο περίφημο Rebelle Rally με το εξηλεκτρισμένο Wrangler 4xe.

Το Rebelle Rally είναι ένας θεσμός ο οποίος ξεκίνησε το 2015 και αποτελεί τον πρώτο αγώνα εκτός δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες. Το Ράλλυ έχει διάρκεια δέκα ημέρες σε δύσκολα εδάφη της αμερικανικής ερήμου και τα πληρώματα, εκτός από ταχύτητα και αντοχή πρέπει να επιδείξουν και σημαντικά στοιχεία πλοήγησης καθώς απαγορεύεται η χρήση κάθε ηλεκτρονικού είδους σύστημα, εκτός από χάρτες και πυξίδες.

Jeep

Η Jeep φέτος θα πάρει μέρος στον αγώνα με τρία γυναικεία πληρώματα θέλοντας να συνεχίσει τη νικηφόρα της πορεία που ξεκίνησε το 2021. Το αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ είναι φυσικά το Wrangler 4xe το οποίο κέρδισε τον αγώνα πέρυσι. Τα τρία Wrangler διαθέτουν το Plug-in Hybrid σύστημα που συνδυάζει έναν 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες, συνολικής απόδοσης 380 ίππων και 637Nm ροπής. Παράλληλα με την υψηλή απόδοση, το Wrangler 4xe διαθέτει σύστημα κατ’ επιλογής κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, αλλά και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χιλιόμετρα.

Jeep

Ο Τζίμ Μόρισον, Επικεφαλής της Jeep στη Β. Αμερική, στηρίζει τη συμμετοχή της εταιρείας στο δημοφιλές Rebelle Rally. «Με τη μάρκα Jeep να συνεχίζει την πορεία της ώστε να αποτελεί την κορυφαία εξηλεκτρισμένη μάρκα 4x4 στον κόσμο, το Rebelle Rally αποτελεί το απόλυτο πεδίο δοκιμών για τις ηλεκτρικές μας δυνατότητες. Φέτος, στηρίζουμε τρεις συμμετοχές που αποτελούνται από εκπληκτικές γυναίκες, συμπεριλαμβανόμενων και των περσινών νικητριών, Νένα Μπάρλοο και Τεραλίν Πέτεραιτ».

Jeep

Στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχουν 60 συμμετοχές από 24 χώρες. Από τις 6 έως και τις 15 Οκτωβρίου θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που κρύβει η διαδρομή, η οποία ξεκινά από το Incline Village της Νεβάδα και τερματίζει στους διάσημους Imperial Sand Dunes της Νότιας Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!