Auto και e-Mobility στην 86η ΔΕΘ: Πάνω από τις προσδοκίες η επισκεψιμότητα

Newsroom
Auto και e-Mobility στην 86η ΔΕΘ: Πάνω από τις προσδοκίες η επισκεψιμότητα
Ξεπέρασαν τους 200.000 οι επισκέπτες της θεματικής ενότητας για το αυτοκίνητο, στο περίπτερο 17 της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών ολοκληρώθηκε η ενότητα Auto & e-Mobility στην 86η ΔΕΘ. Οι χιλιάδες επισκέπτες στη διάρκεια λειτουργίας της διεθνούς εκθέσεως ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη μικροκινητικότητα. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια λειτουργίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΘ, έφτασαν τους 212.363.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν ήταν: Citroen, Dacia, DS Automobiles, Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Eco Car, Arpe Vehicles, Mototruck.

Οι εταιρείες παρουσίασαν τα νέα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα τους. Επιπλέον, η ενότητα των κλασικών αυτοκινήτων συνέδεσαν αρμονικά το χτες με το σήμερα.

Τη θεματική ενότητα του αυτοκινήτου στα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Αλεξάνδρα Σδούκου, οι οποίοι εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για τις εταιρείες που συμμετείχαν και τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν.

Αυτοκίνηση 86η ΔΕΘ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!