Πέντε μέρες για να συναρμολογηθεί: Το εντυπωσιακό motorhome της Hyundai στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Κώστας Μπιτσικώκος
Πέντε μέρες για να συναρμολογηθεί: Το εντυπωσιακό motorhome της Hyundai στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Η Hyundai Motorsport εντυπωσίασε στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και με τις εγκαταστάσεις σέρβις και φιλοξενίας.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις εξελίχθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Hyundai Motorsport, που έκανε το 1-2-3 στα ελληνικά χώματα. Κάτι που ο επικεφαλής της ομάδας, Ζουλιάν Μονσέ, ούτε καν ονειρευόταν, όπως δήλωσε στο Gazzetta. Και αν στις ειδικές διαδρομές η μάχη ήταν αμφίρροπη, στο service park της Λαμίας, η Hyundai κέρδισε με χαρακτηριστικά ευκολία τις εντυπώσεις.

Αιτία το τεράστιο motorhome, στα πρότυπα των ομάδων της Formula 1. Μόνο που στην περίπτωση του WRC, περιελάμβανε στην ίδια κατασκευή τόσο τη μονάδα φιλοξενίας όσο και το χώρο σέρβις για τα τρία αγωνιστικά αυτοκίνητα!

Hyundai WRC Motorhome

Το σημείο όπου επισκευάζονται τα i20 N Rally1 έχει εμβαδόν 320 τ.μ. και είναι ψηλοτάβανο, ενώ ακριβώς δίπλα είναι ο χώρος hospitality με εμβαδόν άνω των 200 τ.μ. σε δύο επίπεδα. Μάλιστα το μεταξύ τους διαχωριστικό είναι γυάλινο, ώστε οι καλεσμένοι της ομάδας να μπορούν να παρατηρούν τις εργασίες στο σέρβις από το πάνω επίπεδο.

Το τεράστιο motorhome της Hyundai χρειάζεται 4-5 μέρες για να συναρμολογηθεί και έως 2 μέρες για να αποσυναρμολογηθεί. Μάλιστα όλοι οι χώροι είναι θερμαινόμενοι το χειμώνα και κλιματιζόμενοι το καλοκαίρι.

Hyundai WRC Motorhome

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!