Ford Pro: Ψηφιακές λύσεις υψηλού επιπέδου

Ford Pro: Ψηφιακές λύσεις υψηλού επιπέδου

Κώστας Παστρίμας
Ford Pro: Ψηφιακές λύσεις υψηλού επιπέδου
Η Ford Pro παρουσίασε στo ΙΑΑ Transportation Show 2022 το επόμενο βήμα της παραγωγικότητας.

Η Ford Pro πιέζει συνεχώς τις εξελίξεις παρουσιάζοντας πολλαπλά συστήματα τα οποία βοηθούν την παραγωγικότητα, τη λειτουργία και την εξυπηρέτηση σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εταιρεία βρέθηκε στην Έκθεση IAA Transportation Show 2022 με στόχο να δείξει στο κοινό τις νέες τάσεις και λύσεις στον επαγγελματικό τομέα έχοντας μια δυνατή γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και συστημάτων που κάνουν τη ζωή του επαγγελματία πιο εύκολη.

Στο Ανόβερο της Γερμανίας λοιπόν η Ford Pro παρουσίασε μία ενιαία πλατφόρμα που ενσωματώνει οχήματα με λογισμικό, φόρτιση και συνδεδεμένες υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους εμπορικούς πελάτες να μειώσουν τα κόστη και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση καθώς μεταβαίνουν στα ηλεκτρικά οχήματα. Άλλες πρωτοβουλίες ενίσχυσης της παραγωγικότητας από την Ford Pro περιλαμβάνουν το προηγμένο, νέο Ford Pro Upfit
Integration System, την πρώτη ψηφιακή λύση που έχει σχεδιαστεί για πιο έξυπνες και αποδοτικές μετατροπές οχημάτων, καθώς και μία βελτιωμένη προσφορά Mobile Service σε βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας.

Ford

Στην κορυφή της λίστας των επαγγελματικών οχημάτων Ford Pro βρίσκεται το νέο ηλεκτρικό E-Transit Custom. Το νέο van προσφέρει μεγάλη αυτονομία 380 χιλιομέτρων χάρη στη νέα γενιά μπαταριών, ενώ η αναβαθμισμένη ταχύτητα φόρτισης των 125 kW προσφέρει πρακτικότητα στην καθημερινότητα. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα απόκτησης της έκδοσης Plug-In Hybrid για χρήσεις όπου απαιτείται πρόσθετη ευελιξία, δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης για εργασίες στο κέντρο της πόλης καθώς και ισχύ μέσω βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν το Transit Custom με την τελευταία γενιά των κινητήρων ντίζελ Ford EcoBlue με απόδοση 110 ίππους, 136 ίππους, 150 ίππους και 170 ίππους.

Ford

Ο Τέντ Κάνις, CEO της Ford Pro, δήλωσε: «Οι συνεχώς αυξανόμενες δαπάνες δημιουργούν στις επιχειρήσεις των Ευρωπαίων πελατών μας τεράστια πίεση και η ανάγκη για λύσεις παραγωγικότητας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η επαναστατική ενιαία πλατφόρμα της Ford Pro έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους πελάτες μας να μειώσουν το κόστος και να εκσυγχρονίσουν τις δραστηριότητές τους καθώς μεταβαίνουν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!