Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μάγεψε όλο τον κόσμο με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μάγεψε όλο τον κόσμο με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE
Μοναδικές εμπειρίες ταχύτητας προσέφερε η COSMOTE, Μεγάλος Χορηγός του εθνικού μας αγώνα, μέσα από δράσεις, διαγωνισμούς και την ολοκληρωμένη τηλεοπτική κάλυψη.

«Άριστα» από όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν αλλά και από τα στελέχη του WRC πήρε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, για την οργανωτική και αγωνιστική του αρτιότητα. Το τετραήμερο 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, η χώρα μας βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού: Από το βράδυ της Πέμπτης και την εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή EKO Super Special Stage στο ΟΑΚΑ, έως το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έπεσε η αυλαία με τον τερματισμό στην Λαμία που ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Thierry Neuville.

Η COSMOTE, ως Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, προσέφερε μοναδικές εμπειρίες ταχύτητας στο κοινό, όπως κάνει και με τις ασύλληπτες ταχύτητες στο δίκτυό της. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποίησε μία εβδομάδα πριν από το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η ομάδα της M-Sport Ford στην περιοχή του Λουτρακίου, οι τυχεροί του online διαγωνισμού της COSMOTE έζησαν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις την καλύτερη εμπειρία μετά την οδήγηση: τη συνοδήγηση. Και μάλιστα δίπλα στον κορυφαίο Βρετανό οδηγό, Gus Greensmith.

Στο δεξί μπάκετ κάθισμα του ολοκαίνουργιου Ford Puma Hybrid Rally1, βίωσαν την ταχύτητα και τη δύναμη ενός εργοστασιακού αυτοκινήτου ράλλυ, το οποίο ξεπερνά σε ισχύ τους 500 ίππους! Ήταν, μάλιστα, οι πρώτοι στην Ελλάδα – κι ανάμεσα σε ελάχιστους παγκοσμίως – που συνοδήγησαν με το συγκεκριμένο υβριδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές του αγώνα, με τα τηλεοπτικά πλάνα της COSMOTE TV να κάνουν το γύρο του κόσμου, ήταν η εντυπωσιακή EKO Super Special Stage στο ΟΑΚA. Στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, περισσότεροι από 60.000 θεατές απήλαυσαν από κοντά τους κορυφαίους οδηγούς ράλλυ στον κόσμο να δίνουν μάχες, όχι μόνο με το χρονόμετρο αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλον. Μεταξύ των θεατών βρέθηκαν και 50 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE, οι οποίοι κέρδισαν μία διπλή πρόσκληση σε διαγωνισμό της COSMOTE, Μεγάλου Χορηγού του αγώνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των πληρωμάτων στην υπερειδική του ΟΑΚΑ.

....

«Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Ένας δυναμικός και απαιτητικός αγώνας που μας ενθουσιάζει όλους, αλλά και ένα σημαντικό γεγονός που προβάλλει τη χώρα μας διεθνώς. Είναι χαρά μας που στηρίξαμε για μια ακόμη χρονιά την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση», δήλωσε η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ.

Όλη η δράση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ζωντανά στην COSMOTE TV

....

Η COSMOTE TV ως αποκλειστικός Broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) και μέσα από το ειδικό pop up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY, μετέφερε ζωντανά όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου. Συνολικά, με περισσότερες από 30 ώρες ειδικών αφιερωμάτων, 18 ώρες live μεταδόσεων, 13 ώρες ζωντανών εκπομπών, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και αναλυτικά ρεπορτάζ, τα κανάλια COSMOTE SPORT ήταν και φέτος ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στην Ελλάδα για 2η χρονιά ο Παγκόσμιος Τελικός eSports WRC

Οι ταχύτητες στο ΟΑΚΑ είχαν… ανέβει από νωρίς την Πέμπτη. Λίγο πριν την έναρξη της υπερειδικής διαδρομής στο Ολυμπιακό Στάδιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Κασιμάτης», ο παγκόσμιος τελικός eSports WRC, τον οποίο μετέδωσε η COSMOTE TV. Ένα eSports gaming event που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και ξένων παικτών παγκοσμίως.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!