Formula 1: Ο Σαρλ Λεκλέρ δεν έφερε γούρι στη Γιουβέντους

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Ο Σαρλ Λεκλέρ δεν έφερε γούρι στη Γιουβέντους
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari παρακολούθησε από κοντά την ήττα των μπιανκονέρι από τη Μπενφίκα για το Champions League.

Βραδιά ποδοσφαίρου ήταν η χθεσινή για τον Σαρλ Λεκλέρ, που εκμεταλλευόμενος του διάλειμμα δύο εβδομάδων στον μαγικό κόσμο της Formula 1, βρέθηκε στο Τορίνο για να δει από κοντά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση Γιουβέντους-Μπενφίκα.

Παρότι η ιταλική ομάδα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, τελικά ηττήθηκε 1-2 στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες αφού είναι τελευταία στον όμιλό της.

Σαρλ Λεκλέρ

Ο Λεκλέρ παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα του Allianz Stadium αλλά δεν αποδείχθηκε γουρλής για τους μπιανκονέρι.

Μάλιστα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τον άσο της «Μεγάλης Κυρίας» Πολ Πογκμπά. Μίλησαν για τους δύο διαφορετικούς αγωνιστικούς κόσμους που εκπροσωπούν (σημ: έχουμε δει και τον Γάλλο στα paddock της F1) και αντάλλαξαν και… φανέλες.

Φυσικά, παρότι έξω από τα νερά του, ο Μονεγάσκος μοίρασε και χθες αυτόγραφα, με την υπογραφή του πάνω σε μία φανέλα της Juve να προκαλεί ντελίριο σε έναν οπαδό της ιταλικής ομάδας.

Ο Λεκλέρ είναι λάτρης της στρογγυλής θεάς και με κάθε ευκαιρία, αφήνει το τιμόνι και κλωτσάει μία μπάλα. Είτε είναι στα paddock, είτε φορώντας τη φανέλα της Nazionale Piloti – της ποδοσφαιρικής ομάδας των πιλότων της Formula 1!


Όσο για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, μετά τη δεύτερη θέση στον εντός έδρας για τη Scuderia Ferrari αγώνα της Μόντσα, ο 24χρονος θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη όπου στον αγώνα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, θα προσπαθήσει να αποτρέψει την πρόωρη στέψη για τον Μαξ Φερστάπεν.

Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ

Φωτογραφίες: Juventus, Instagram/Charles_leclerc, Nazionale Piloti

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!