Η Mercedes-Benz ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Η Mercedes-Benz ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Κώστας Παστρίμας
Η Mercedes-Benz ανεβαίνει Θεσσαλονίκη
Στην 86η ΔΕΘ η Mercedes παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των EQ και των eVANS της.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει ανοίξει τις πύλες της στο χώρο της Helexpo στη συμπρωτεύουσα. Η Mercedes-Benz δεν θα μπορούσε να λείπει από την σημαντική αυτή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας και συμμετέχει με ένα εντυπωσιακό περίπτερο αφιερωμένο τόσο στην αυτοκίνηση, αλλά κυρίως στην ηλεκτροκίνηση.

Σε έναν χώρο 330 τετραγωνικών μέτρων η Mercedes έχει να δείξει στους επισκέπτες πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα με την ηλεκτρική σειρά EQ να κλέβει την παράσταση. Όλοι όσοι επισκεφτούν την Έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρικά μοντέλα των επιβατικών και των eVANS της μάρκας στην Ελλάδα όπως τα ΕQA, EQB, EQE, EQS, EQV, αλλά και τα eVito Tourer, eVito Van και eSprinter Van.

Mercedes

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα συστήματα ηλεκτροκίνησης και υβριδικά συστήματα από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Mercedes-Benz M.Iωαννίδης Α.Ε.Β.Ε., Γ. Κεσίδης Α.Ε., Β.Κ. Ιωαννίδης Α.Ε.Β.Ε., Ν. Βούρδας και Υιοι Α.Ε.Β.Ε., Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε.

Mercedes

Η Mercedes-Benz έχοντας επενδύσει αρκετά στην ηλεκτροκίνηση, με προτάσεις σε κάθε κατηγορία, από την A-Class έως την S-Class τόσο σε αμιγώς ηλεκτρικά όσο και σε plug-in hybrid μοντέλα, όπως και σε όλη σχεδόν την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων δεν θα μπορούσε να λείπει από την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!