FIAT: Μοναδικοί επαγγελματίες ανάβουν «πράσινο φως» στο νέο Doblo

FIAT: Μοναδικοί επαγγελματίες ανάβουν «πράσινο φως» στο νέο Doblo

Κώστας Παστρίμας
FIAT: Μοναδικοί επαγγελματίες ανάβουν «πράσινο φως» στο νέο Doblo
Η FIAT παρουσιάζει μέσα από τους ίδιους τους επαγγελματίες τις καινοτομίες των νέων Doblo.

Έναν πολύ πρωτοποριακό τρόπο επέλεξε η FIAT Professional να καλωσορίσει τη νέα γενιά Doblo και E-Doblo στις αγορές όλου του κόσμου. Κάλεσε τρεις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους και να χρησιμοποιήσουν πρώτες τα νέα Doblo και E-Doblo για το λανσάρισμά τους. Κοινό στοιχείο των Dolbo με τα προϊόντα των εταιρειών είναι η μέγιστη αποδοτικότητα, αλλά και η αξιοποίηση των φυσικών πόρων με το βέλτιστο τρόπο.

Η πρώτη εταιρεία από τις τρεις είναι η Miomojo η οποία έχει έδρα το Μπέγκαμο. Η Miomojo είναι μια εταιρεία μόδας η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει τσάντες και αξεσουάρ χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως ανακυκλωμένα υφάσματα, vegan δέρματα και οργανικά υλικά. Ο συνδυασμός των «πράσινων» πρώτων υλών με το κορυφαίο φινίρισμα καθιστούν τη Miomojo ακόμα ένα δείγμα της Ιταλικής καινοτομίας στο πεδίο του design.

fiat

Η δεύτερη εταιρεία είναι η Ricehouse η οποία έχει γίνει διάσημη για τη δημιουργία οικοδομικών υλικών από ρύζι τα οποία εκτός από τη φιλικότητα προς το περιβάλλον προσφέρουν και υψηλά επίπεδα μόνωσης και αντοχής. Ιδρυτές της εταιρείας ήταν το 2016 οι Τιτζιάνα Μοντερίσι και Αλέσιο Κολόμπο και τα υλικά τους συμβαδίζουν με την ανωτερότητα των FIAT Doblo. Η τρίτη εταιρεία είναι η Fili Pari η οποία ασχολείται με το μάρμαρο. Δύο νέες επιστήμονες, οι Φρενσέσκα και Άλις είχαν μια απόλυτα καινοτόμα ιδέα για την αξιοποίηση του μαρμάρου. Μέσω μιας έξυπνης τεχνικής είναι σε θέση να κατασκευάσουν ρούχα τα οποία εκτός από εντυπωσιακά είναι και άκρως ανθεκτικά, ιδιαίτερα στη βροχή.

fiat

Τα νέα επαγγελματικά FIAT Doblo και E-Doblo είναι έτοιμα να κατακτήσουν ξανά τις αγορές της Ευρώπης και να γίνουν ένα με την καθημερινότητα του επαγγελματία. Ιδιαίτερα το ηλεκτρικό E-Doblo έρχεται να προστεθεί στην ήδη δυνατή γκάμα της FIAT στα ηλεκτρικά επαγγελματικά πλαισιώνοντας τα E-Ducato και E-Scudo. Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται τα νέα Doblo και E-Doblo να είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά.

fiat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!