Formula 1, Φερστάπεν: «Ο γύρος εδώ είναι κάτι τρελό»

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Φερστάπεν: «Ο γύρος εδώ είναι κάτι τρελό»
Ο Ολλανδός της Red Bull μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την pole με τους συμπατριώτες του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη της pole position για το Grand Prix Ολλανδίας ήταν ο Μαξ Φερστάπεν. Πως όχι άλλωστε αφού παρά τις δύσκολες για εκείνον ελεύθερες δοκιμές, ανέκαμψε και επιβλήθηκε στις κατατακτήριες του δέκατου-πέμπτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1!

Μάλιστα, η τέταρτη φετινή pole position του οδηγού της Red Bull Racing, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στην πίστα της πατρίδας του – το Ζάντβοορτ. Κι εύλογα, ο 24χρονος αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα του όσο και στην εντυπωσιακή ολλανδική πίστα.

«Νιώθω απίστευτα! Ειδικά μετά τα χθεσινά, όπου είχαμε μία δύσκολη ημέρα, όμως όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να αλλάξει τα πράγματα. Και σήμερα, είχαμε πάλι ένα γρήγορο αγωνιστικό αυτοκίνητο, αν και οι διαφορές ήταν πολύ μικρές. Το να κάνεις ένα γύρο εδώ, με τον απόλυτο ρυθμό των κατατακτήριων δοκιμών, είναι κάτι τρελό», είπε ο Φερστάπεν.

Στη συνέχεια της τηλεοπτικής συνέντευξης που έρχεται αμέσως μετά το πέρας της δράσης στην πίστα, ο οδηγός της Red Bull Racing αναφέρθηκε και σε όσα άλλαξαν στο μονοθέσιο του σε σχέση με την Παρασκευή.

«Αλλάξαμε πολλά στο set up σήμερα. Διότι χθες είχαμε βιαστεί πολύ, μετά την ατυχία του Q1, ώστε να έχουμε έτοιμο το μονοθέσιο για το Q2. Αλλά σήμερα ήταν και πάλι απολαυστικό στην οδήγηση», είπε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Θα καταφέρει να κάνει το 2 στα 2 εντός έδρας; Η απάντηση θα δοθεί στον αγώνα, με το LIVE του Gazzetta για το Grand Prix Ολλανδίας να αρχίζει στις 15.40 της Κυριακής.

F1 LIVE

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!