H Hyundai κάνει «επίθεση» και στο WRC2

H Hyundai κάνει «επίθεση» και στο WRC2

Πάνος Σεϊτανίδης
H Hyundai κάνει «επίθεση» και στο WRC2
H Κορεάτικη εταιρεία κατεβάζει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δύο Hyundai i20 N Rally2.

Φουλ επίθεση από τη Hyundai Motorsport στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, δέκατο γύρο του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Πέρα από τις τρεις εργοστασιακές συμμετοχές με τα Rally1 που θα οδηγούν οι Όιτ Τάνακ, Τιερί Νεβίλ και Ντάνι Σόρντο, η Κορεάτικη μάρκα έχει δύο αυτοκίνητα και στην κατηγορία WRC2!

Πρώτο βιολί είναι φυσικά ο Τεέμου Σούνινεν, που με συνοδηγό τον Μίκο Μάρκουλα, καλούνται να εγκλιματιστούν στις σκληρές και απαιτητικές ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στην πρώτη τους εμφάνιση στα ελληνικά βουνά.

Ο Φινλανδός θέλει όσο τίποτα ένα θετικό αποτέλεσμα, ειδικά μετά την εκ των υστέρων απώλεια της νίκης στην κατηγορία στο Ράλλυ Φινλανδίας.

Τέεμου Σούνινεν

Το άλλο Hyundai i20 N Rally2 το οδηγεί ο Φαμπρίτσιο Ζαλντιβάρ από την Παραγουάη, που θα έχει την καθοδήγηση του Μαρσέλο Ντερ Οχανέσιαν και έρχονται στο «Ράλλυ των Θεών» με στόχο να συνεχίσουν τη διαρκή τους βελτίωση.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Hyundai Motorsport, Ζουλιέν Μονσέ, είπε ενόψει του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Ήταν απογοητευτικό που οι Τεέμου και Μίκο έχασαν τη νίκη τους στη Φινλανδία, όμως αυτό δεν αναιρεί την απίστευτη εμφάνισή τους εντός έδρας. Επέδειξαν την ικανότητα να μάχονται στην κορυφή του WRC2 και αυτό περιμένουμε να κάνουν και στην Ελλάδα. Οι Φαμπρίτσιο και Μαρσέλο μαθαίνουν όλο και περισσότερα, με κάθε ράλλυ που τρέχουν και είμαστε χαρούμενοι με την εξέλιξή τους στην πορεια της σεζόν. Και τα δύο πληρώματα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τα αποτελέσματα στα οποία στοχεύουν αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Τεέμου Σούνινεν

Φωτογραφίες: Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!