Hyundai: «Πάμε στο Ακρόπολις με αυτοπεποίθηση»

Hyundai: «Πάμε στο Ακρόπολις με αυτοπεποίθηση»

Πάνος Σεϊτανίδης
Hyundai: «Πάμε στο Ακρόπολις με αυτοπεποίθηση»
H Hyundai Motorsport έρχεται στην Ελλάδα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με στόχο το χατ τρικ.

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στα Ράλλυ Φινλανδίας και Βελγίου, η Hyundai Motorsport έρχεται στην Ελλάδα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με στόχο να… τριτώσει το καλό!

Άλλωστε και πέρυσι είχε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στα ελληνικά χώματα, αφού ο νικητής των δύο τελευταίων δοκιμασιών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022, Όιτ Τάνακ, είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Τώρα, μετά από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, τόσο αυτός όσο και η Κορεάτικη ομάδα, έχουν βρει αυτοπεποίθηση. Το Hyundai i20 N Rally1 είναι ικανό για νίκη σε όλες τις επιφάνειες και ετοιμάζεται για τις σκληρές ελληνικές ειδικές διαδρομές με στόχο τη νίκη.

Όιτ Τάνακ

«Πάμε στην Ελλάδα με την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά τις νίκες μας στα Ράλλυ Φινλανδίας και Υπρ-Βελγίου. Αυτές οι εμφανίσεις έδειξαν πως το Hyundai i20 N Rally1 έχει την ικανότητα να επικρατήσει σε κάθε είδους επιφάνεια, άρα θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για τη νίκη σε κάθε ράλλυ. Φυσικά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί, όλα μπορούν να συμβούν στο WRC. Ειδικά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ένα από τα πιο απαιτητικά σε όλο το καλεντάρι -–τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τα πληρώματα. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα προβλήματα και να είμαστε σε θέση να μαχόμαστε για την πρώτη θέση φτάνοντας στις τελευταίες ειδικές διαδρομές. Έχουμε μία εξαιρετική σύνθεση πληρωμάτων που πιστεύουμε πως μπορεί να εξασφαλίσει άλλο ένα θετικό αγωνιστικό τριήμερο για την ομάδα μας», είπε ο αναπληρωτής διευθυντής της Hyundai Motorsport, Ζουλιέν Μονσέ.

Η δράση αρχίζει την προσεχή Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, με την υπέρ-ειδική διαδρομή εντός του Ολυμπιακού Σταδίου.

Όιτ Τάνακ

Φωτογραφίες: Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!