Παρουσιάστηκε η πολλά υποσχόμενη Keeway V302C

Κώστας Παστρίμας
Παρουσιάστηκε η πολλά υποσχόμενη Keeway V302C
Το δεύτερο cruiser μοντέλο της Keeway είναι γεγονός και θυμίζει έντονα Harley Davidson.

Η Keeway μας έχει συνηθίσει σε μικρά μοντέλα συνήθως 125 κ.εκ. τα οποία είναι προσιτά, ικανά και ξεχωριστά σε σχεδιασμό. Στην γκάμα της μπορεί να συναντήσει κανείς scooter και μικρές μοτοσικλέτες, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ένα cruiser το οποίο ονομάζεται Superlight 125.

Θέλοντας να ανεβάσει «ταχύτητα» και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην αγορά μεγαλύτερων μοτοσικλετών η κινεζική μάρκα παρουσίασε ένα καινούριο μοντέλο στα 300 κ.εκ. Πρόκειται για το V302C, ένα cruiser το οποίο θυμίζει έντονα την καινούρια Harley Davidson Sportster S. Η μοτοσικλέτα είναι όμορφη σχεδιαστικά με χαμηλή θέση οδήγησης, φαρδύ τιμόνι, μακρόστενο ρεζερβουάρ και στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός που δημιουργούν ένα συμπαγές και ενδιαφέρον σύνολο. Highlight της μοτοσικλέτας είναι ο βαμμένος μαύρος κινητήρας και η εξάτμιση που προσδίδουν μια επιπλέον ποιότητα στο συνολικό φινίρισμα.

keeway

Το νέο V302C είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο κινητήρα 296 κ.εκ. ο οποίος προέρχεται από την QJ Motor. Το σύνολο αποδίδει 29,5 ίππους και 26Nm ροπής έχοντας σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και φυσικά περνώντας τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Στις αναρτήσεις η Keeway έχει εξοπλίσει το V302C με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω σε συνεργασία με σύστημα ABS, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,5 λίτρα.

keeway

Σύγχρονο είναι και το σύστημα πληροφοριών του V302C με μια έγχρωμη οθόνη LCD να παρέχει όλες τις πληροφορίες στον αναβάτη. Η Keeway V302C λανσαρίστηκε σε επιλεγμένες αγορές και αργότερα θα μπει κανονικά στις λίστες των ευρωπαϊκών αγορών με την τιμή της να βρίσκεται κοντά στις 4.500 ευρώ.

keeway

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!